BB-tiden

Alltså jag skulle ju försöka blogga om G:s första tid men jag är ju kass 😂 Nu är han ju 11 dagar men tänkte skriva lite om hur första dagarna var 😊 


Jag ville ju absolut inte ligga på BB den här gången eftersom jag upplevde det så jäkla jobbigt med Julia. Men efter blodtrycksfallet jag nämnde i förra inlägget hade jag inte sådär skitmycket till val för de skulle inte släppa hem mig efter det och det kändes heller inget bra att åka hem. Så det blev ju upp till BB och Tomas fick inte sova kvar.. Det hade vi ju räknat med och det var ju bra för J att pappa kom hem också men lite trist för mig 😉 Men jag hade en jäkla tur den här gången i alla fall eftersom jag slapp rumskamrat båda nätterna! Tror att det var det som gjorde att det var klart uthärdligt den här gången. Plus att jag ju inte mådde bra så jag ville inte åka hem, sist ville jag ju bara hem men då fick vi ju inte pga blåsljud på J:s hjärta (som försvann dag 2).

På kvällen efter förlossningen ville de ha mig att gå upp på toa. Jag anade att det skulle gå åt helvete eftersom jag nästan svimmat trots liggandes i sängen tidigare men jaja, de envisades 😉 Och mycket riktigt så höll jag på svimma inne på toa de fick dra dit sängen och i princip lyfta i mig i sängen igen. Så kan det gå 😉 De kollade blodvärdet på mig och det var nere på 82 (och då brukar jag alltid ligga över 130) så det var la inte konstigt att jag var yr 😉 Men ändå kopplade de bara ett Ringer på kvällen då, fattar inte varför jag inte fick järn direkt? Dagen efter hade järnet sjunkit ytterligare till 76 så då fick jag järndropp i alla fall. 


Första natten gick bra i alla fall, han sov på mitt bröst hela natten och ammade lite då och då. Personalen var toppen hela tiden som tur var😊 Och maten på BB... Alltså så gott!! Haha. Slukade mina portioner 😅 

Dagen efter förlossningen kom Julia och Tomas och hälsade på på eftermiddagen. Julia tyckte nog det var lite konstigt att lillebror var ute från magen men hon klappade snällt på honom och gav honom en nalle i alla fall haha. På kvällen kom mamma, pappa och syrran och hälsade på också, skönt med lite sällskap för det blev lite lätt långtråkigt 😉På natten sen så märkte jag att G blev förbannad varje gång han ammade så anade att han var hungrig då inte mjölken hunnit rinna till riktigt än så då fick han lite tillägg och somnade som en gris 😉 Sen kollade dom blodsocker på honom och det var liiite för lågt så han blev insatt på tillägg var tredje timme. Men på morgonen så rann mjölken till så det var svårt att få i honom det där tillägget, haha. Men tre godkända blodsocker senare fick vi iaf godkänt att åka hem. Jag var fortfarande lite yr men inte alls som tidigare och kände att jag ville hem så på eftermiddagen den 5:e åkte vi hem 😊 Äntligen! 


(hahaha jag såg inte förrän nu att J bara har en strumpa på sig 😂😂😂)

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo