VAB

Det absolut sämsta med att ha barn måste vara att vabba. Det är typ döden. Jag var uttrökad redan halv åtta imorse. Jag saknar jobbet så himla mycket! Så jävla icke-PK att säga så men så är det. Skulle verkligen vilja sitta nere i personalrummet och dricka te och garva med mina kollegor just nu istället för att vara hemma. Ska inte låtsas om att det bara har gått en halv dag och jag saknar ihjäl mig och jag ska lyckas vara ledig i åtta veckor i sommar. HAHAHA. Förhoppningsvis inte med en sjuk unge förvisso ;)
 
 
Vaknade 05 av en spya i håret. Och sen några till lite här och var. Mums. Hon har dock inte spytt mer sedan typ halv sex och hon har ätit och varit pigg så jag vet inte jag vad detta är egentligen. Men tar det som magsjuka. Hoppas det är allt och hoppas vi slipper undan, igen! Tomas åker till Göteborg på lördag så han är satt i karantän ;) Jag skulle ha gått på fest ikväll, är så jävla bitter att jag missar den. Menmen, vi ska ju på kryssning nästa helg såå!! IIIH! 
 
Hon har så bra timing jämt lillungen. Ikväll skulle jag på fest som sagt, imorgon skulle vi luncha i Högbo och sen kalasa för min pappa som fyller år och sen åker ju Tomas som sagt ner till Götet i helgen så han får inte bli smittad. Mina föräldrar åker till Kroatien på lördag också så nu hinner de ju inte träffa J innan dom åker heller :( Håller alla tummar och tår att detta var allt för denna gång!
 
Snäll är hon också för övrigt... ;) haha
 
 

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo