Kompisar

Publicerad 2015-01-18 19:37:13 i Livet som mamma ☀,

Känner att jag inte har sådär jättemycket tid över för bloggen längre ;) Hänger mest på instagram så om ni inte redan följer mig där så gör det :) SarahClasson :) 
 
I alla fall rullar livet på helt fantastiskt bra :) Kan inte riktigt förstå att jag har turen att få må så här bra men det har jag tydligen :) Har dessutom fått ett helt gäng nya vänner, vilket känns jättekul! Människor jag alltid sett upp till dessutom :) Bland annat denna fining, underbara Frida! Här med hennes lilla nyföding August som jag fick äran att träffa på BB i torsdags, endast 20 timmar gammal ♥ 
 
 
Jobbet går fortsatt fint och är jättekul och jag och sambon smider roliga planer dessutom! :) Livet är fantastiskt helt enkelt! 
 
Enda lilla smolket är väl att vår lilla tös börjar förskolan på tisdag, det är ju ångestframkallande deluxe! Men det blir säkert bra det med :)
 
 

Om

Min profilbild

Sarah Stål

Har tillsammans med min älskade make Tomas världens finaste dotter som heter Julia! Hon föddes 130207 kl 13.01 ♥ Arbetar som sjuksköterska inom Barn och Ungdomspsykiatrin. Världens absolut bästa jobb!!

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela