11 dagar

Publicerad 2015-08-18 21:52:18 i Livet som mamma ☀,

Nu är det bara 11 dagar kvar till bröllop! Börjar kännas att det drar ihop sig nu, är lite nervös faktiskt. Ska bli skönt när det är klart så man kan släppa det ;) Möhippan var skitrolig, de körde ut mig Dalarna på spa och söp ner mig, haha. Som det ska vara! ;) 
 
 
Idag har Julia börjat sin inskolning på storbarnsavdelningen och det tog väl ungefär 2 minuter tills jag var totalt ointressant ;) Kul också att hon kommer träffa Carro typ varje dag nu även om hon (såklart) inte får gå på hennes avdelning men de delar ju utegård :) Så himla skönt är det ärligt talat att förskolan startar igen. Vi har gått varandra på nerverna totalt senaste tiden jag och mitt kära barn. Vi behöver vardag bägge två tror jag. I alla fall jag behöver det så otroligt mycket. Längtar massor efter jobbet! 
 
Annars kretsar det mycket kring bröllopsförberedelser nu. Jag var och färgade och klippte håret idag och T ska iväg imorgon. Vi träffade fotografen och prästen förra veckan och jag har träffat Matilda och gått igenom hur jag ska ha håret och sminket. Det mesta är klart, mest lite småfix som ska kirras nu men det tar ju tid det också. Har nog fortfarande inte fattat riktigt att jag ska gifta mig tror jag :) 
 
 
Vi har även varit iväg på två små semestertrippar jag och J medans T fick vara hemma och jobba :) En sväng ner till Karlskoga och hälsar på My med familj, där vi även träffade Frida och hennes barn och Ellen med familj! Hur kul som helst att få träffa dom igen, så synd att vi bor så långt ifrån dessa fantastiska människor!
 
 
Sen tog vi även tåget ner till Huskvarna förra veckan och jag fick äntligen träffa världens bästa Sara och hennes familj! Det är knasigt hur nära en kan komma en människa fast en bara pratat på nätet och i telefon! Kändes som om vi träffats massa gånger förut :) 
 
 
En fin sommar har det varit trots att vädret kanske inte varit det allra bästa (men senaste veckan har ju varit fantastisk!) och nu ser jag fram emot en lika fin höst :) Måste väl byta namn på bloggen sen också kanske...? ;)

Om

Min profilbild

Sarah Stål

Har tillsammans med min älskade make Tomas världens finaste dotter som heter Julia! Hon föddes 130207 kl 13.01 ♥ Arbetar som sjuksköterska inom Barn och Ungdomspsykiatrin. Världens absolut bästa jobb!!

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela