Tillsvidareanställd!!

 
Fick världens bästa samtal strax efter 8 imorse!! Var på intervju i torsdags, ville verkligen verkligen VERKLIGEN ha jobbet - OCH JAG FICK DET!!! Haha så jävla lycklig :) Börjar på fredag, ska bli så sjukt roligt! Dagtid, inga helger och inga röda dagar dessutom - hur ofta landar man ett sånt jobb som sjuksköterska!? Guld! Fatta att jag kommer ha BETALD SEMESTER nästa sommar, haha helt galet!!
 
Vi fortsatte den toppenmorgonen med ett besök på Sigridsgården! Har längtat dit som en tok och nu när jag var ledig på en måndag var en ju tvungen att passa på!! :) Var väldans trevligt, Julia hade roligt och fikat var gott - toppenskoj! Får passa på att gå dit på onsdag med, haha!
 
 
J somnade som en liten gris direkt vi kom hem ;) Redan i bilen så sa hon "ooova!" och så fort hon kom in ställde hon sig och bankade på dörren ner till källaren och upprepade "ooova!" så tja... ;) Hon sov väl inom fem minuter sen, haha. Goskit, jobbigt att leka på öppna hela förmiddagen! ;)
 
När Julia vaknade så åkte vi in till Gävle för att fira Tomas bror som fyllt år! :) Bjöds på god mat och tårta :) Så fick vi höra om och se bilder från svärmor och Per-Arnes resa som de just kom hem från :) Såg inte fel ut med sol och värme, haha! Saknar redan sommaren ;) Bara älskar Julias tunika som hon hade idag!! Så himla mysig :) 
 
 
När vi kom hem blev det pyjamas på och i säng, hon somnade snabbt nu med vår lilla tröttfia :) Jag pallrade mig till gymmet idag med och tror minsann det var puckomöte där... :O Alltså jag orkar inte! Steroidgrabsen med urringat linne ner till naveln som står och spänner sig och i princip hånglar upp sina biceps (har så svårt att låta bli att asgarva fast jag är helt ensam), bruden som pratade om att hon "REDAN ASSÅ" gått ner 1,7 kg på sin pulverdiet - påbörjad igår....(-_-), bruden som pratade högt om sitt sexliv och om hur alla killar ville ha henne (mm, säkert) och bruden som högt diskuterade SIN KOMPIS förhållande (no comments...). Herregud, gymmet är som en riktigt dåligt dokusåpa ibland... ;)
 
 

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo