Längtar x2!

Idag tog jag och J och cyklade till Sigridsgården :) Måste ju passa på när jag är ledig för sen kommer jag inte kunna gå förrän nästa unge äntrar världen! ;) Var som vanligt jättetrevligt :) Julia älskar verkligen sångstunden, och jag med för den delen :) Så kul att varje gång man är iväg så får man höra hur bra Julia är på att prata :) Så stolt över min lilla pratkvarn :) ♥ Hon var trött som en tok efteråt, satt i cykelsitsen och bad om att få sova och när vi nästan var hemma så dunkade en hjälm in i min rygg...;) Hehe, så vi fick prata om vad alla djuren säger för nånting så hon inte somnade ;)
 
 
När hon vaknade sen så kom hennes moster förbi och lekte med oss :) Trevligt! Hon var även snäll nog att passa Julia när jag och Tomas åkte iväg till vårt hus en sväng för en sista genomgång innan inflytt :) Längtar så gaaalet mycket!!!! 9 dagar kvar! Ville verkligen inte åka därifrån nu egentligen, haha!
 
 
Börjar längta efter att få börja på nya jobbet nu också! Har ju en väninna som jobbar där och hon berättar ju massa skoj varje dag så längtar verkligen nu :) Ska bli så himla kul! Tror det kommer passa mig perfekt :)
 
 

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo