Äggröra

Idag var det veckohandling på schemat :) Det blir inte direkt lika mycket handling nu när vi bor hos mamma och pappa när en inte direkt bunkrar upp i frysen ;) Dessutom finns det mesta redan och vi får ta av allt om vi vill (de får såklart ta av det vi handlar hem också ;P) så det är mest mjölk, youghurt och grönsaker som handlas nu, hehe. Julia älskade att åka bil även idag och blev ledsen båda gångerna vi skulle gå ur bilen... ;) Hon kom snabbt på andra tankar dock, men ändå ;) Vadan denna plötsliga bilkärlek för ungen!? Fattante :D
 
 
Sen efter det har vi städat undan alla saker som legat framme och kattanpassat källaren så mycket det går för imorgon ska vi hämta hit katterna! Funkade tyvärr inte att de bodde hos syrran men det var jättesnällt av henne att prova i alla fall! :) Så vi får se hur det funkar här :) Längtar till huset! 3 veckor och 5 dagar kvar, haha.
 
När Jullan somnade så körde jag intervaller på cykeln och nu är det EM-kvalsfotboll on :) Dock gjordes båda målen medans jag duschade/gjorde äggröra... Taskig tajming! ;)

Angus

hihi sötis!
skönt ändå att hon gilar o åka bil

Svar: Hon hatar det egentligen, därför vi är så förbryllade :D
Sarah Classon

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo