60 år!

Ujuj så trött jag är! Full fart hela dagen idag :)
 
Vi väcktes strax efter sju av liten pigg jäntunge :) Full fart från sekund ett givetvis, den ungen kan seriöst inte vara stilla! Haha. Vi lekte, dansade, blåste bubblor, försökte hindra ungen från att rycka av blommor ute på altanen, hoppade i soffan (enbart ungen ;P) och massa annat! Gick i 110 ;)
 
 
Strax före 11 åt fröken lunch, Tomas hemmagjorda köttfärslimpa så det sa SLURP så var det slut ;) Därefter åkte vi in till svärmor och Per-Arne för att fira hans 60-årsdag :) Julia lekte en stund och hann precis heja på sina kusiner innan hon fick sova en stund :) Blev ca 1 timmes sovande istället för 1,5 men det var ju rätt så väntat med tanke på 3 andra vildingar som inte sov (Per-Arnes släkting hade en 2,5-åring också) ;) Vi åt och fikade och hade tipsrunda och lite annat skoj :) Ungarna verkade ha jättekul, sprang runt och jagade varandra och skrattade och "spelade kubb" och "kastade ring" för fulla muggar :) Jätteroligt att se kusinerna leka tycker jag :) 
 
 
Sen fick kusinerna gå på skattjakt också! De hittade en fin skatt bestående av popcorn, banan, bok, bil och docka! Toppen! :) De åt lite popcorn framför Djungelboken medans det gjordes i ordning kvällsmat i form av tacopaj för de vuxna och pasta och köttbullar för de små :) Jullan var lite lättretlig pga för kort sovning dock men det var väl inte direkt på värsta vis :) Jag hade dock huvudvärk (har lite än)...;) 
 
När vi kom hem blev hon först jättearg för att vi gick ur bilen!? "ååka meeea biiil!"...!? Hon som inte brukar gilla att åka bil!? Haha, jaja. In och varva ner med tutte framför Emil :) Dock fick hon raseriutbrott på att nånting inte gick exakt som hon ville så hon kastade ut ett vattenglas över bordet.... Unge! Så det fick hon vackert torka upp. Gör man saker får det konsekvenser, det är lika bra att hon lär sig det ;) Förvisso tror jag mest att hon tyckte det var kul att få "tååka!"...;) Nu sover hon i alla fall, somnade som en stock på direkten! Älskade unge, du kan då trötta ut en ibland men jag vore ingenting utan dig! 

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo