Testat!

Publicerad 2014-09-29 22:14:29 i Livet som mamma ☀,

Testade hur det skulle kännas att inte blogga och inte blogga om att jag inte skulle blogga på en hel helg...;) Det var jobbigt faktiskt :P Haha. Måste med andra ord skärpa mig vad gäller bloggandet. Ska ju inte blogga pga tvång utan för att jag vill. Har ju känt mig tvungen att blogga varje kväll även om jag egentligen inte haft lust att sitta vid datorn ens. Ska nog försöka lägga bort tvånget, jag vill ju oftast skriva så jag tror att ni skulle överleva om det var nån dag i veckan jag inte bloggade på ;) Dessutom så är jag på jobbet eller på väg dit/hem typ 10 timmar om dagen och det kan jag ju inte orda så mycket om ändå :D
 
I lördags hade vi i alla fall barnfritt jag och Tomas och då passade vi bland annat på att gå på bio och äta middag :) Mycket trevligt förstås :) Världens underbaraste karl har jag!
 
 
På söndagen åkte vi till Järvzoo tillsammans med Caroline :) Det var jättekul tyckte både vi och Julia ;) Alla djuren var aktiva och visade sig massvis så det verkar ju helt klart vara på hösten man ska åka dit! Vi hade toppenväder, soligt och fint utan att vara för varmt så alla djuren ville väl njuta av vädret ;) Hehe. Det gick jättebra för J att åka bil också, sista 10 minuterna dit och hem som hon protesterade lite bara :) Skönt att det går bättre nu, vi tackar Pippi Långstrump för det! ;)
 
 
Idag har jag haft min andra dag på jobbet och den första som jag verkligen fått hängt med och jobbat! ;) Jag tror att det här kommer passa mig kanonbra, tycker det verkar väldigt roligt!! Känns verkligen toppenkul och jag älskar kollegorna :) Dagen flög förbi idag fast man var där 8-17! 
 
När jag kom hem passade jag på att umgås ordentligt med lillskrot eftersom det nog blir dåligt med den varan den här veckan. Imorgon efter jobbet så ska jag och T in till IKEA en sväng och då hinner jag knappt träffa J, på onsdag ska Carro bjuda mig på Churchan (fick det i 25-årspresent) och då sover J när jag kommer hem, på torsdag så kommer vi förmodligen packa ihop typ allt vi har framme här hos mamma och pappa och på fredag går ju flyttlasset så i helgen blir det ju sånt fix! Jag längtar!! :D
 
Vi åt bananpannkaka till kvällsmat...med blåbär till :D Haha.
 
 
Jag och J badade sen...;)

Om

Min profilbild

Sarah Stål

Har tillsammans med min älskade make Tomas världens finaste dotter som heter Julia! Hon föddes 130207 kl 13.01 ♥ Arbetar som sjuksköterska inom Barn och Ungdomspsykiatrin. Världens absolut bästa jobb!!

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela