Radiodebut!

Haha ja imorse gjorde jag radiodebut :) Radio Gävleborg ville intervjua några från amningshjälpen med anledning av nordiska amningsveckan som pågår nu :) Så jag och Haley var med och pratade om det, det var jätteroligt!! Vi var båda två typ höga efteråt, hahaha.
http://sverigesradio.se/sida/avsnitt?programid=786 Efter ungefär 1 h och 43 min in i programmet börjar det, är en låt mitt i också ;) Ifall ni vill lyssna, haha. Tydligen lät jag radiovan, det sa typ alla efteråt :) Ordföranden för Amningshjälpen Gävleborg ringde mig nu på kvällen och tyckte att jag hade gjort väldigt bra ifrån mig, superkul att få höra det! :)
 
 
Det roligaste var ju i alla fall efteråt när både programledare och kollegor kommer fram och berättar att de långtidsammat/r! Hade ingen aning om det, verkligen askul!! Kände man sig mindre ensam direkt :) Härligt. Måste snackas mer om amning tror jag ;)
 
 
Annars har det varit full fart sen sist! Helgen bestod av undanplock av lite mer lådor på lördagen och på söndagen fick vi besök av Järnkrokarna och passade på att inviga vår nya grill :) Superkul och gott :D Hehe.
 
 
Imorgon är det redan torsdag och sen är det helg igen, helt galet vad veckorna går fort! Även denna helg är redan fullplanerad ;) Blir så när en jobbar heltid, inte så mycket tid kvar att spela på tyvärr!

Lina

Ja det där klarade du ju galant, lyssnade precis på radion :) Kul också att jag hör att väldigt många Sandvikare (eller där runtomkring) som pratar i radio pratar typ likadant, även fast jag tycker att ni/vi inte har någon speciell dialekt ;)

Svar: Haha de flesta som kommenterat var imponerade av hur lite dialekt som hördes med tanke på hur jag brukar prata :-D
Sarah Classon

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo