Föreläsning, amningsflashmob, kalas och inflyttningfest!

Igår var jag på föreläsning med Petra Krantz Lindgren, min husgud! Det var helt fantastiskt, hon är helt fantastisk! Älskar hennes grundtanke, att alltid möta barnen med respekt, att se och respektera dem för vem de är och inte vad de gör, att i möjligaste mån samarbeta med barnen istället för auktoritet och lydnad. Lydnad...hu för det ordet för övrigt! Gick därifrån starstrucked, fick ju till och med PRATA med henne och få boken signerad :D hihi.
 
 
I övrig rullar livet på! I söndags hade vi inflyttningsfest för våra familjer (plus Carro, men hon är ju som familj :)) och det var riktigt trevligt! I lördags var vi in till Valbo och deltog i amningsflashmob :) Ammade i grupp med ett gäng andra mammor och delade ut tuttmuffins och information om amningshjälpen :) Riktigt skoj :) Efter det blev det hem till Carro och fira henne med hennes släkt (som sagt, vi är ju som familj ;P)! Bara jag och Julia, Tomas fick lite egentid! Jag har fått så himla mycket av den varan på senaste tid ;) I fredags var jag på Me&I-träff hemma hos Malin och spenderade lite pengar, jag skulle ju vilja köpa hela lagret egentligen! Älskar både barn- och vuxenkollektionen :) Det är tur att det vankas dubbel lön denna månad! ;) 
 
 
Annars rullar dagarna på! Jobbet går jättebra och det är skitskoj! På torsdag ska vi till Hudiksvall på BUP-dagen så blir ännu en dag när Tomas får ha ensamt ansvar hela dagen. I helgen ska vi vara hemma och mysa bara familjen, vi behöver det! Förvisso är det städdag i området på lördag, men i övrigt i helgen blir det bara familjemys! :)
 
 
Har en vidrig nackspärr just nu eftersom jag sovit utan bäddmadrass i två nätter efter att en viss Svea kissade ner den... Har inte direkt sovit bra!! Fick massage av älskling nu och inatt är bäddmadrassen tillbaka igen :D Ska sova som en kung :) Har även färdigställt fotoväggen som jag länge velat ha och nu äntligen har plats för, blev riktigt nöjd!! :)
 
 
 
 
 

Carro

det är klart vi är det :D

Carro W

Fint med foftväggen! :-) Blev påmind om mitt eget lilla fotoprojekt, dock bara så segt att gå igenom och välja bland alla tusentals bilder ;-)

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo