Tick tack!

Publicerad 2014-10-31 21:51:34 i Livet som mamma ☀,

Om jag skulle beskriva mina veckor just nu så skulle det vara som följer: Jag vaknar på morgonen och då är det måndag, när jag går hem från jobbet på eftermiddagen så är det fredag och när jag lägger mig på kvällen så är det söndag. Så fort går det! Det säger bara svisch så är ännu en vecka förbi, kan inte fatta det! 
 
 
Det går fortfarande toppen på jobbet, börjar få allt mer att göra nu och det är sjukt kul :) I övrigt rullar det också på, kommer hem, lagar mat, äter mat, leker med Julia, nattar henne, tränar lite, sitter vid datorn en stund, sover och så börjar det om ;) Nu har jag sagt till att jag ska gå ner i tid till 80% från och med i januari i alla fall, då börjar Julia förskolan (:'( )och jag vägrar ha henne på förskolan till 17.30 om dagarna! Jag kommer jobba må, tis, tors, fre till kl 15 och onsdagar till 17. Med flexmån då, brukar ju hellre komma tidigt och gå tidigt ;) Så det ska bli skönt, få lite mer tid hemma :)
 
 
Idag bjöd vi över mina föräldrar plus syster på mat :) Väldigt trevligt som alltid :) Blev lite halloweeninspirerad efterrätt, spindelnätskladdkaka ;) Vi fick även besök av små monster, tyckte dom var så söta :D Såklart fick dom godis också ;) 
 
 

Om

Min profilbild

Sarah Stål

Har tillsammans med min älskade make Tomas världens finaste dotter som heter Julia! Hon föddes 130207 kl 13.01 ♥ Arbetar som sjuksköterska inom Barn och Ungdomspsykiatrin. Världens absolut bästa jobb!!

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela