Inte ooligt.

Just nu verkar Julias liv vara lite i ofas, det mesta är "inte ooligt!" just nu ;) Förvisso mest glad fortfarande men hon börjar visa lite mer humör helt klart ;) Matvägrar gör hon också skitungen! Tom favoritmaten går det bara i en knapp halv portion av... för det mesta smakas det knappt, knuffar bort tallriken och "inge dott! mätt!"... Och så är man åter glad för amningen så man vet att hon får i sig det hon behöver ändå och slipper känna sig stressad över att hon inte äter ;) Det kommer väl igång igen tids nog tänker jag, vägrar skapa tvång kring matsituationer i alla fall! Bäddar bara för problem. I lördags fick hon falukorv framför tv:n, whatever works...;)
 
 
Vi har haft en bra helg i alla fall! :) I lördags var vi hemma och myste på förmiddagen varvat med en tur till affären och på eftermiddagen var jag och Julia bjudna på tjejkväll till Caroline tillsammans med Maria! :) Mycket trevligt och det bjöds på hjortstek med rotfrukter och kantarellsås - gudomligt gott! Julia tyckte att det var "inte dott!" och det bevisar ju bara att hon matvägrar rent principiellt ;) Haha. Till efterrätt blev det kladdkaka med chokladfudgetäcke, också löjligt gott! :) Var en riktigt trevlig kväll med massa skratt som vanligt :) Även om Julia stirrade stint på oss varje gång vi asgarvade och sa "nää, inte oooligt!!" ;) 
 
 
 
Idag var vi först på babysim (vilket var "inte ooligt!" för att sen när vi går upp låta "baadaaa!"...;P) och sen tog vi en promenad till affären, vi glömde köpa mjölk igår ;) Affären ligger 3-400 m bort och promenaden tog en och en halv timme ;) Hehe, underbart när man har tid att låta Julia utforska och inte behöva skynda på henne :)
 
 
Sen har vi varit hemma hos min mormor och blivit bjudna på mat tillsammans med min mamma, pappa, morbror och syster :) Himla trevligt som vanligt! :)
 
 

Emmelie

Haha, söta minimänniskor. Ibland tror jag de lär sig ett nytt ord och så ska bara det användas även om det är ganska oooligt iaf ;-)

Svar: Haha ja jag tror att det är lite så faktiskt ;)
Sarah Classon

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo