Magsjuka

Publicerad 2014-11-21 21:49:44 i Livet som mamma ☀,

Alla föräldrars mardröm. Den högg vår kära dotter mitt i natten. Hon bökade som sjutton och jag blev lite irriterad för hon brukar inte böka. Sen kom det en spya. Och en till. Och en till. Wihoo. Ner och bada henne och mig. Tomas fick äran att ta hand om sängen ;) Tackar gudarna för att vi är två vuxna! Fy fan för att vara ensamstående vid magsjuka. Direkt när vi gick upp ur badet kräktes hon två gånger till så vi fick börja om. Sen var vi vakna i lite över två timmar för hon blev pigg...;) Hehe. Vi tittade på Pippi och lekte lite. Vid 02.30 så somnade vi och sov till strax före 8 när jag ringde och sjukade mig från jobbet. Jag hade ont i magen så vågade inte åka in och smitta alla. Jättetrist att behöva stanna hemma från jobbet! :( :(
 
 
Fröken löken har varit jätteglad hela dagen och i princip lika pigg som vanligt. Hon kräktes en gång imorse och en gång efter middagssovningen och sen har det *peppar peppar* varit lugnt. Hoppas innerligt att det var allt! Och jag hoppas verkligen att vi vuxna kan slippa att bli dåliga. Vi som skulle på Hunger Games imorgon!! Jag är SÅ bitter :( Haha. Har ju väntat i ett år! ;)
 
 

Om

Min profilbild

Sarah Stål

Har tillsammans med min älskade make Tomas världens finaste dotter som heter Julia! Hon föddes 130207 kl 13.01 ♥ Arbetar som sjuksköterska inom Barn och Ungdomspsykiatrin. Världens absolut bästa jobb!!

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela