Dagarna bara springer förbi!

Det går ju så fort! Tyckte vi nyss vaknade, haha. Vi började dagen med en förmiddag på Sigridsgården, äntligen! :D Haha, älskar det stället :) Julia lekte järnet som vanligt och har nu hittat på ett sätt att klättra upp i fönstret...Skitkul! Not...;) Haha, jäkla vilde den där! Lovar hon kommer stamklättra i träden om ett par år likt far sin! :) Hellre det än inne och klistrad vid tv:n i alla fall! Haha. 
 
 
Efter Sigrids så blev det en trevlig lunch tillsammans med Malin (och Colin och Dylan då :D) medans Julia sov sin lunchvila :) Alltid lika trevligt :) När Julia sovit nästan 1 ½ timme så begav jag mig hemåt och hon vaknade efter ett par minuter när vi kommit hem :) Upp och amma och sen iväg och gymma! Ben blev det idag, skönt :) Hem igen och leka lite, fixa kvällsmat åt Julia och sedan gick vi ut i lekparken och lekte lite! Julia tycker det är så kul, går runt och skrikskrattar hela tiden typ, haha! Gobiten vår :)
 
 
Sen hem och fixa mat till oss vuxna :) Jag gjorde en skitgod räksoppa, som vanligt bara improvisation :) Räkor, krossade tomater, vitkål, champinjoner och svarta bönor :) Och så ett gäng kryddor, mestadels chili och vitlök, mmmm! :D Det blev bättre än jag trodde faktiskt :) Julia vägrade kvällsgröten idag så hon fick väl skippa den då ;) Lasagneportionen hon åt till middag var förvisso väldigt stor så hon kanske inte var så hungrig helt enkelt! 
 
 
Kl 19 började IFK-matchen, allsvensk premiär för dom idag :) Tomas kikar givetvis, IFK-tröjan är på ;) Hehe. Julia har gått runt och sagt "heja heja" och sträckt armarna i luften ;) Periodvis blev hon trött och tog en stödvila i mitt knä och kikade på matchen :) Kl 20 åkte hon i säng och sov inom fem minuter, jag låg kvar och myste en stund extra ♥ Sen klev jag upp och gjorde i ordning matlådor (eller ja, matpåsar, haha) av soppan och så hängde jag klart tvätten som Tomas börjat hänga i halvtidspausen :) Och nu tänker jag slöa här i en timme innan det blir sängen! Det går i ett, haha! Imorgon fyller världens bästa lillasyster 21 år så då blir det kalas! :)

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo