Run Forrest, run!

Publicerad 2014-06-30 20:37:00 i Livet som mamma ☀,

Tomas och Julia har roat sig med att tvätta soffklädseln och städa idag! Julia blev även medtagen på en promenad med sin mormor och Mille hörde jag! Det gillade hon säkert :) Skönt att komma hem till en nystädad lägenhet! :)
 
 
Efter jobbet idag tog jag och Tomas oss ut på en löprunda medans Julia var mer sin mormor och moster :) Eller ja, vi tog varsin löprunda så slapp Tomas bli sinkad av mig ;) Hade mätt ut en runda på drygt 5,8 km som jag tyckte skulle bli lagom. Första 2 km var som vanligt apsega och det gjorde ont i vaderna men sen började jag komma in i det och efter 3-4 så var det så himla lätt att springa, känder som om jag kunde sprungit föralltid typ ;) Jag tror det är därför jag alltid har hatat löpning, jag har gett upp efter dom där första jobbiga kilometerna och aldrig riktigt kommit in i ett flow. Nu när man gör det så förstår jag verkligen varför Carro älskar löpningen! Bara jag, vägen och musiken - riktig terapistund! Så blev 7,3 km av bara farten innan jag sprang tillbaka för jag tyckte att jag hade vart borta så länge. Fast sen fick jag ändå vänta en halvtimme på Tomas som sprang 14 km! Han hade kommit in i samma flow som mig och bara fortsatt och fortsatt ;) Ångrar lite nu att jag inte sprang lite till när jag ändå fick vänta på honom, haha! På lördag har jag lovat Caroline att springa milen med henne och jag längtar faktiskt! Det ska bli så himla häftigt att känna den känslan, att man klarat av att springa en mil! Vem kunde tro det, att jag skulle börja tycka om löpning!?
 
 
Efter att vi löpt åkte vi hem till mamma och pappa och blev bjudna på grillade hamburgare! Blev lite snack och lek innan vi tog oss hemåt igen. Tusen tack för barnvaktande och mat! :) Jädra trökväder det ska vara då!! Det var skönt löpväder förvisso men ååh, jag vill ha sommar nu!!
 
 
Jullan tog persikolådan som hatt hemma hos mormor och morfar.... Haha, hon har sina idéer :D

Om

Min profilbild

Sarah Stål

Har tillsammans med min älskade make Tomas världens finaste dotter som heter Julia! Hon föddes 130207 kl 13.01 ♥ Arbetar som sjuksköterska inom Barn och Ungdomspsykiatrin. Världens absolut bästa jobb!!

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela