Testar rösten...

Publicerad 2014-01-31 21:09:41 i Livet som mamma ☀,

Det är inte så jättekul nu. Julia håller på testar sin röst och mina öron håller på att lämna in snart! Hon skriker rakt ut så fort hon blir glad, arg, frustrerad - you name it! Och det är högt och det skär genom märg och ben. Nä fy, jag hoppas den har fasen går över JÄVLIGT snart!! Fast hon är ju så obegripligt söt så man glömmer det ju snabbt :') Stora lilla tjejen!!! 
 
 
Vi hann med allt vi skulle idag i alla fall! Handlat, städat, bakat (får se om det blev bra, de blev jäkligt goda men kan nog kanske ha blivit för kladdiga...får se efter en natt i kylen!), lagat kvällsmat och förberett matlådor (hehe körde alla plattor samtidigt ;P)  och så städat köket ännu en gång efter bak och matlagning givetvis ;) Nu har Jullan somnat för natten och jag och Tomas sitter och chillar. Ska väl se På Spåret på play snart gissningsvis, men vi slökollar på the wedding singer nu så den får väl ta slut först! ;)

Om

Min profilbild

Sarah Stål

Har tillsammans med min älskade make Tomas världens finaste dotter som heter Julia! Hon föddes 130207 kl 13.01 ♥ Arbetar som sjuksköterska inom Barn och Ungdomspsykiatrin. Världens absolut bästa jobb!!

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela