Survivors

Jodå, vi åkte på magsjukan vi med. Samtidigt. På natten. Haha fyfan, den längsta och värsta natten i mitt liv helt klart. Men vi överlevde ju även det och vi överlevde en frisk Julia som fick vara isolerad i 4 dagar (hennes 2 plus våra 2, för vi blev ju givetvis sjuka 2 dygn efter henne...;P).. Hon var inte så jättenöjd med det upplägget kan jag lova :D Det var rätt så skönt att åka till jobbet efter 5 dagar hemma faktiskt.
 
 
I lördags kom vi äntligen iväg på Hunger Games och JÄKLAR vad den var bra! Suverän :) Var tvungen att läsa boken igen bara för att filmen ju slutar mitt i ;) Hehe. Vi fick äta på restaurang i lugn och ro också medans Julia lekte med sin farmor och farfar! Det var trevligt :) 
 
 
Igår åt vi adventslunch och fika hos svärmor och så var vi på bockinvigningen. Mäktiga fyrverkerier men Julia tyckte inte om dom...;) "ååka heem" sa hon hela tiden, hehe. 
 
 
 
Denna vecka består av jobb givetvis ;) På lördag ska vi åka ner till Stockholm (wiho, längtar INTE till själva åkandet...) för att fira Tomas syster som fyller år och på söndag ska jag till Valbo med Carro för vår traditionsenliga julklappsshopping, fast en nätshoppar typ allt nu för tiden ;) Hehe. Men traditioner är traditioner :D

carro

ja och dessutom är det ju julbord, minst lika viktigt! :D

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo