Bupfest

Haha helt ärligt, att få jobbet på BUP kvalar helt klart in på topp 3 bästa grejer som hänt mig :D Så jävla galet roligt på jobbet, varenda dag! I fredags hade vi fest... Alltså jag orkar inte med mina kollegor vad knäppa dom är! Så sjukt kul. Nästa gång ska jag se till att vara med hela tiden och inte åka hem till 23... ;) Tomas och Julia får väl gå upp och kolla på Pippi eller nåt ifall hon vägrar somna om :D Haha.
 
 
Annars rullar dagarna på. Förra helgen var vi och firade Erika :) Resan gick faktiskt väldigt bra! Julia tittade på film i bilen och det var knappt några protester alls :) Trevligt nere i Stockholm också :) 
 
Igår hade vi mamma, pappa och mormor här på luciafika :) Tänkte att Julia skulle vara Lucia men hon skrek i vild panik när vi skulle ta på lucialinnet så det fick vara. Haha. Vet inte varför det var så hemskt ;)
 
 
Idag har vi varit och ätit julbord på Elite i Gävle tillsammans med svärfar :) Väldigt trevligt såklart! 
 
 
Nu sitter jag och degar framför datorn medans Tomas kollar på Hobbit! Imorgon börjar en ny fullspäckad vecka på världens bästa jobb! Jag har sju arbetsdagar kvar på heltid, från januari blir det ju 80%! Ledig från 24/12 tom 4/1 så det ska bli skönt, även fast jag älskar mitt jobb :)
 
 

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo