1 ½ dag

Ännu en helg till ända! Gud så fort det går i vanlig ordning :) Det har varit en väldigt bra helg! :) I fredag så var jag och Carro och åt julbord på Furuviks Brygga :) Helt galet mycket gott, lätt det bästa julbordet jag har varit på :) Och kan ju aldrig bli annat än bra när man har Carro med sig ;)
 
 
Igår var jag och Julia hemma hos Järnkrokarna och lekte! Tomas jobbade natt så han sov och sen var han in till Gävle på Hobbit :) Vi var där och lekte precis hela dagen och det var välbehövligt att få prata ikapp lite :) Var alldeles för länge sen! Nu när jag går ner i tid kommer det bli mer tid att ses när man kan ses en vardag också så det blir bra! :) Julia har börjat leka mera MED Dylan nu och inte bara bredvid, roligt att se :) Dom hade himla skoj ihop igår, Julia skrattade så hon kiknade åt allt Dylan gjorde och han var ju förstås inte sen med att spela Allan..;) Goungar! :) 
 
 
Idag har Julia fått vara hemma hos sin mormor och morfar medans vi har storstädat huset, rullat köttbullar, byggt ihop Julias leksakskök (som jag först har målat, haha! Fick för mig att vara pysslig.... ;) Jag blev himla nöjd dock!), klätt granen och handlat :) Skönt att få det gjort innan jul :) Julafton firas ju hemma hos oss i år :)
 
 
Nu har jag 1 ½ dag kvar att jobba för i år! Wiho :) Morgondagen är galet fulltecknad, lär vara trött imorgon kväll ;)

carro

pöss pårej bestie :D

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo