Jul 2014

Publicerad 2014-12-28 23:14:01 i Livet som mamma ☀,

Så har det varit jul även i år! Vi firade hemma hos oss i vårt hus för första gången :) Och om än det var skönt att vara på hemmaplan så var det himla jobbigt att ha allt ansvar. Kändes som om en missade så mycket som hände i övrigt. Så tja, vi vill nog hålla i firandet fler gånger men inte varje år ;) Typ varannat, var tredje känns lagom ;)
 
Väldigt trevligt hade vi i alla fall och både vi och Julia fick himla fina presenter! Tusen tack alla! :)
 
 
På juldagen var vi bjudna hem till min faster men vi fick inte stanna så länge utan fick åka en sväng till familjeläkarjouren... När vi kom till min faster märkte vi nämligen att Julia bara använde ena armen och blev väldigt ledsen när vi rörde vid vänsterarmen :( Vi kunde inte svära på att armen inte var ur led så vi åkte och kollade upp det. Visade sig att den inte var det som tur var utan troligen bara en blödning/sträckning typ :) Blev bättre redan under kvällen och kvällen efter var allt som vanligt igen! :) Puh, men better safe than sorry ;)
 
 

Annandagen var vi och åt hos mina föräldrar, mormor och syster var där också :) Julia fick smaka chokladpudding och det var nog julens höjdare, haha!
 
 
Igår hade vi barnvakt och var på dubbeldejt med våra favoritkrokar! Vi bowlade, vilket Tomas vann med sju ynka poäng! *sur* Haha. Men som par tog vi i alla fall hem en jordskredsseger så det var ju viktigt ;) Haha. Sedan åt vi på Church Street och njöt av att faktiskt kunna PRATA med varandra utan att bli avbruten i varenda mening, hehe ;) En riktigt bra dag! :)
 
 
Idag har vi diskat, tvättat och städat undan allt det sista efter julfirandet, inte blivit av innan ;) Skönt att bli av med all disk som legat....;) Hehe. Jag och Julia var ut en sväng på fm trots -15 grader medans Tomas sov efter nattjobb och på eftermiddagen drog vi alla och handlade en sväng :) 
 
 
Imorgon ska jag och Julia hem till Caroline och fira lilla julafton! Kommer bli mysigt :)

Om

Min profilbild

Sarah Stål

Har tillsammans med min älskade make Tomas världens finaste dotter som heter Julia! Hon föddes 130207 kl 13.01 ♥ Arbetar som sjuksköterska inom Barn och Ungdomspsykiatrin. Världens absolut bästa jobb!!

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela