Sista april och det snöar

Publicerad 2014-04-30 22:58:33 i Livet som mamma ☀,

Var inte så kul att vakna imorse! Vaknade till vid 7 och då var Tomas inte hemma ännu. Inget konstigt eftersom jag visste att han skulle jobba över idag men jag kollade på telefonen (för att se vad klockan var ifall nån undrade - SÅ beroende av mobilen är jag inte faktiskt ;P) och såg att jag hade ett missat samtal från Dolt Nummer kl 04.53... så då blev jag asnojig att det var sjukhuset som ringt och sagt att Tomas var död eller nåt xD Vem fan annars ringer 04.53 tänkte jag, om inte sjukhuset!? Så lärde smsa och kolla om han levde. Det gjorde han som tur var ;) Haha. Hann skrämma upp mig själv en del dock ;)
 
 
Typ tjugo i åtta klev vi upp och började dagen på riktigt i alla fall ;) Åtta kom Tomas hem, första gången vi hunnit kliva upp innan han kom hem! Så vi kunde äta frukost ihop, hehe ;) Halv nio kröp han till kojs och vi gick iväg och hämtade upp Malin och Colin och gick till Sigridsgården! Nu var det ett tag sen en var där igen, alltid lika roligt :) Skönt att de små får leka av sig lite :) När Sigrids stängde så stoppade vi ner kidsen i vagnarna och de somnade sött båda två så då gick jag och Malin och lunchade på Waynes :) Så skönt att kunna koppla av en stund utan att ständigt ha ett öga nån annanstans! :) När vi ätit upp så gick vi och hämtade Dylan på förskolan och sen gick vi hem till dom och lekte en stund :) Eller ja, mammorna drack te ;) Hehe. 
 
 
Därifrån hämtade Tomas upp mig när han vaknat och så åkte vi in till Valbo :) Där köpte vi lite burkar att ha i skafferiet och organisera upp lite där, vi köpte 4 par "lekparksbyxor" åt Julia (typ mjukisar som hon kan köra järnet i som man kan byta sen - hon blir ju så skitig ;) Och ibland är det ju liiite väl varmt för skalbyxorna ;)), ett par byxor åt mig och 2 nya handdukar (en rosa och en svart ;P). Vi hade presentkort på Hemtex som vi inte utnyttjat allt på så då passade vi på, dags att byta ut lite handdukar :) Sen kom vi hem, lekte lite och så var det dags att sova för fröken Julia :) Då firade vi Valborg med att käka tacos och kolla på Hunger Games! :D Myskväll med min älskade fästman :)

Om

Min profilbild

Sarah Stål

Har tillsammans med min älskade make Tomas världens finaste dotter som heter Julia! Hon föddes 130207 kl 13.01 ♥ Arbetar som sjuksköterska inom Barn och Ungdomspsykiatrin. Världens absolut bästa jobb!!

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela