Ja hörrni!

Publicerad 2012-05-30 22:23:54 i Livet innan Julia!,

Livet rullar på och som vanligt hinner man fan knappt med alltså ;) Helgen som gick var solig och varm och bra, umgicks med finast vännerna och Sverige gick ju och vann eurovision också så det var ju grymt ;) Mors dag var det i söndags, spenderades hos mormor med god middag :)

I måndags var jag ute och sprang på förmiddagen och det var så jäääkla roligt för jag kunde springa länge!!! Brukar ju kunna springa typ 20 min innan jag får outhärdligt ont i vaderna.. Men då fortsatte jag bara springa och tänkte att jävlar, det SKA gå!! Och det gick!! Hade ont hela tiden men uthärdligt och kunde springa i nästan 50 minuter :) Hade kunnat springa längre men skulle hem till Tomas :D Vi fulade oss lite med hans nya dators bildprogram, kollade på Big Bang Theory, var ute och gick, ute och käkade och gick på bio :) Helmysig dag alltså! :) ♥

Igår eftermiddag var jag barnvakt åt Amanda och Alexander... och alltså herregud! Det gick ju fint när Alexander var mindre och inte kom så långt när man satte ner honom på golvet... Men nu när han går..! Ojojoj! ;) Fullt upp hela tiden, jag var helt slut när jag åkte därifrån, hahah! Orkade träna ändå som tur var, haha ;) Efter träningen åkte jag hem till Jessica och kikade film, först Big Daddy och sen Eva och Adam-serien :D Hihi.

Idag var jag och Carro till Valbo och spenderade alldeles för mycket jäkla pengar som vanligt ;) Köpte ett par skor, tre t-shirts, en kjol och två klänningar/linnen/tunikor eller vad fan det nu var ;) Tror jag, kan ha glömt nåt :D Justja, en hängare till dörren min också ;) Haha. Sen när jag kom hem städade jag under sängen och i mitt nattduksbord för första gången sen vi flyttade in. Vilket var 1 juli 2009.... ;) Hahah fyfan hur det såg alltså, dammråttor stora som fotbollar ;) Nej överdrev, men tennisbollar i alla fall ;) Och sen blev det match :D Gick riktigt bra för mig idag, gjorde assist :D Haha. Tyckte vi spelade bra också fram tills de gjorde mål, därefter gick det utför tyvärr. Förlorade med 4-1, var väl inte helt rättvisa siffror kan jag tycka..

Imorgon blir det jobb och sen match igen på kvällen i div.4 :D Ska bli sjukt skoj :D

Om

Min profilbild

Sarah Stål

Har tillsammans med min älskade make Tomas världens finaste dotter som heter Julia! Hon föddes 130207 kl 13.01 ♥ Arbetar som sjuksköterska inom Barn och Ungdomspsykiatrin. Världens absolut bästa jobb!!

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela