Till CarroW! ;)

Publicerad 2012-03-28 15:58:18 i Livet innan Julia!,

Det gnälldes om att det var måndag varje gång man gick in på min blogg så får väl göra något åt det då ;) Nu är det i alla fall inte måndag längre ;) Det är onsdag och det innebär att det bara är TRE ynka dagar kvar tills det är dags för Egypten! Det är ju fantastiskt bara det. Mindre fantastiskt att missa fotbollslägret (inklusvie matchen, buhu!) men det är sånt man får leva med. Får ju i alla fall äran att vara med på fredagen så jag slipper missa Coopertestet! Ni kan ju känna min oerhörda lycka, för löpning när man har kompartmentsyndrom i vaderna måste vara bland det absolut roligaste som finns! Det finns dessutom inte minsta lilla gnutta ironi i det jag just skrev... ;)

Idag har jag inte gjort ett skit faktiskt, förutom att tvätta. Jobbat hela helgen plus igår och i förrgår så kände behovet av att inte göra nånting :D Planerar att träna om cirkus 1 ½ timme, det är den största ansträngningen jag orkar göra idag känner jag :D Men spinning har man å andra sidan alltid ork för :D Hihi.

Glad nu CarroW? ;D Puss på dig! ♥
Marocko -11 :)

Om

Min profilbild

Sarah Stål

Har tillsammans med min älskade make Tomas världens finaste dotter som heter Julia! Hon föddes 130207 kl 13.01 ♥ Arbetar som sjuksköterska inom Barn och Ungdomspsykiatrin. Världens absolut bästa jobb!!

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela