Grattis till examen baby! :)

Publicerad 2012-06-07 22:14:52 i Livet innan Julia!,

Vi vann igår! :) Tur det, för jag hade ju bestämt det ;) Carro sulade in bollen när det bara var några minuter kvar och fixade 2-1 till oss, tack för det Carro! Andra matchen som hon avgör i slutminuterna nu, hehe ;) Bra att ha den där Carro ;)

Idag har jag varit till Borlänge (och inte Falun som jag skrev igår, hehe) och kollat på Tomas avslutning :) Var väl inte direkt det bästa arrangemanget men hade ju trevligt sällskap så :) Tomas hade mingellunch med klassen så jag och svärpäronen tog och gick och åt grekiskt :D Gott och trevligt, mycket godare än vad Tomas lunch såg ut att vara, hehe ;) Sen var det diplomutdelning och lite sång och så :) Roligaste var nog när dom skulle översätta vad dom sa hela tiden på engelska också eftersom det var många utländska studenter... Vissa var VERKLIGEN inte bra på engelska alltså :D

Sen åkte vi hem och mötte upp Monicas (Tomas mamma alltså;P) man Per-Arne och Tomas bror Jimmy och så promenixade vi mot dagens höjdpunkt - Church Street Saloon! :D Haha, lycklig som ett litet barn på julafton såklart! Så jäkla god mat förstås :) Sen blev det lite fika (eller ja, te och kaffe, vi var proppmätta. Utom Jimmy som hade plats för kakor trots sin MONSTERportion på churchstreet ;P Karlar!;P) hos Stefan (Tomas pappa då;P) :) Därefter åkte jag hem och packade inför helgen och nu sitter jag här och är helt slut och funderar på att sova snart ;)

Det tar fan aslång tid att åka till Borlänge så känns som jag suttit i en bil hela jäkla dagen idag i princip!! ;)

Om

Min profilbild

Sarah Stål

Har tillsammans med min älskade make Tomas världens finaste dotter som heter Julia! Hon föddes 130207 kl 13.01 ♥ Arbetar som sjuksköterska inom Barn och Ungdomspsykiatrin. Världens absolut bästa jobb!!

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela