Tandis!

Publicerad 2012-08-31 15:19:20 i Livet innan Julia!,

Tänk att jag varje gång innan jag ska till tandläkaren tycker att "det är väl ingenting!" och varje gång jag ligger i den där stolsjäveln medans hon använder nån maskin som tar bort tandstenen (ja för bara skrapan duger visst inte) så vill jag bara grina. Känns som en skalpell rätt in i tandköttet, helt fruktansvärt. Så när jag ligger där så tänker jag: "jaha, så om du vill grina av DET HÄR, hur ska du kunna föda ett barn då??"... ;) Så då kände jag mig kass ;) Men förhoppningsvis känns väl inte värkar som en tunn kniv på ett enda liiitet ställe...xD haha. Tänderna mådde annars perfekt som vanligt, inte en tillstymmelse till ens början av hål. Det beror ju troligen på den typen av saliv jag har, som hellre bildar tandsten än hål ;) Och det tackar vi för!
 
Skulle ha en ledig helg tänkte jag men det sket ju sig, fick man hoppa in och jobba istället ;) Men det är bra, pengar behövs. Mer än nånsin. Så jag säger ja till allt jag får nu i princip, inget annat att göra. Men lite trist att inte kunna kolla på matcherna våra, speciellt mot Åbyggeby/Ockelbo på söndag..Jaja sånt är livet!
 
Ikväll blir det iaf käk och spelkväll med Carro och Maria! Det ska bli skojigt :)

Om

Min profilbild

Sarah Stål

Har tillsammans med min älskade make Tomas världens finaste dotter som heter Julia! Hon föddes 130207 kl 13.01 ♥ Arbetar som sjuksköterska inom Barn och Ungdomspsykiatrin. Världens absolut bästa jobb!!

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela