31/10

Publicerad 2011-10-31 20:19:17 i Livet innan Julia!,

Sista dagen i oktober, imorgon är det obönhörligen dags för vinter! Uscha. Vi kan väl snabbspola fram till typ lucia, det är då det börjar bli mysigt. Så kan det gå normalsnabbt igen tills annandagen och sen snabbspola igen fram till typ april? Det kan väl funka? ;)

I alla fall, idag har det ÄNTLIGEN löst sig med alla sabla telefonsamtal jag hållt på tjata om (eller ja, man ska väl inte ropa hej förräns man är över bäcken men...). Tänk att det krävdes att de på elvan lärde ringa bemanningen och skälla på dom för att dom skulle vilja jobba. Och då gick det undan, imon ska jag dit. Så får vi se när intron på elvan börjar :) Skoj som fan ska det bli i alla fall, har saknat bästa avdelning 11 :)

Har jobbat idag, vilket gick bra :) Sprutor idag med, fan sprutor jämt när jag är där tycker jag ;) Annars har inget speciellt hänt, snackat med brukare/personal och ätit fruktsallad och tja, inte så mycket mer ;)

När jag kom hem hade jag fått för mig att jag skulle göra kycklingpaj så det ställde jag mig och gjorde :D Hittade nåt recept igen som jag fixade till lite så det skulle passa oss ;) Men jag borde ha tagit mer röd curry, den blev verkligen mesig ;) Fast Carro var ju nöjd förstås, haha ;) Mes hon är :D

Nej idag var ingen bloggdag helt enkelt. Men man måste ju få ha såna dagar också :D

Om

Min profilbild

Sarah Stål

Har tillsammans med min älskade make Tomas världens finaste dotter som heter Julia! Hon föddes 130207 kl 13.01 ♥ Arbetar som sjuksköterska inom Barn och Ungdomspsykiatrin. Världens absolut bästa jobb!!

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela