Annandagen

Publicerad 2011-12-26 10:05:19 i Livet innan Julia!,

Nu var det längesen jag skrev! Har inte hunnit med riktigt, jobbat en massa och fixat inför julen :) På julafton var vi hos min faster&farbror och firade med hela tjocka släkten :) En mycket bra och trevlig dag, full fart på kidsen som vägrade somna trots att det var lååångt efter deras vanliga sovtid ;) Alexander somnade samma sekund de satte in honom i bilen... ;) Man kan ju inte sova när man är på julaftonsfirande heller! ;) Fick allt jag önskade mig (alla 4 grejer... ;P) plus en hel del annat :) Men inte kan man bygga sig ett stort fort av alla paket längre direkt :D Nu är det kidsen som kan göra det istället, precis som det ska vara :)

Juldagen var vi hemma hos mina föräldrar allihopa, lika mysigt det :) Fortsatte trycka i oss julmat och kidsen röjde som vanligt ;) Alexander far iväg som en skottspole nu när man sätter ner honom på golvet ;) Har bott över hos mina föräldrar över jul men åkte hem igår kväll eftersom jag jobbar idag (hehe, skriver lite blogg på rasten då ;P). Myste ner mig under täcket i nya pyjamasen och kikade på Ensam Hemma 2 :)

Och tja, nu sitter jag på jobbet! Blir hem till mormor efter det och käka tredje julmiddagen och sen är glada julen slut, slut, slut!

Finaste släkten ♥

Om

Min profilbild

Sarah Stål

Har tillsammans med min älskade make Tomas världens finaste dotter som heter Julia! Hon föddes 130207 kl 13.01 ♥ Arbetar som sjuksköterska inom Barn och Ungdomspsykiatrin. Världens absolut bästa jobb!!

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela