Oh Happy Day!

Publicerad 2011-04-27 16:15:08 i Livet innan Julia!,

Det går bra nu, kompis det går bra nu! Tja om livet vore så här skulle jag inte klaga, tur att livet kommer bli ungefär så här sen då (minus jobbiga uppgifter och skola vilket ju bara är ett plus!!) :D Det går toppenbra på praktiken tycker jag, kan göra det mesta helt själv. PVK vill jag inte sätta helt ensam ännu men jag kan det om jag vill ;) Men jag vill alltså inte så Lotta får följa med och vara min tredje hand som man kan behöva ibland :D haha. Annars är jag för det mesta rätt självgående. Har mina patienter och tar hand om dom, Lotta gör inte så mycket, kollar om jag gör rätt (ibland iaf, hehe ;P) och det gör jag ju så ;) Det enda jag tycker är drygt är att dokumentera, det är svårt ibland att veta vad man ska skriva. Men det är väl sånt man kommer in i ;)

Nu kommer det börja bli fotboll 4 gånger i veckan, 3 träningar och en match! Det är så jävla underbart, kan inte förstå att det är mindre än en vecka till seriestart!! SOM jag har längtat och nu är vi redan där! Kan inte förstå hur fort tiden kan gå :) Fortfarande jäkligt nöjd med lagbytet, känns KANONBRA! :)

Om

Min profilbild

Sarah Stål

Har tillsammans med min älskade make Tomas världens finaste dotter som heter Julia! Hon föddes 130207 kl 13.01 ♥ Arbetar som sjuksköterska inom Barn och Ungdomspsykiatrin. Världens absolut bästa jobb!!

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela