Oh snap

Publicerad 2010-09-30 12:58:01 i Livet innan Julia!,

Imorse var ingen lyckad morgon direkt. För det första kom jag iväg alldeles för sent till skolan (men skulle hunnit utan problem om allt varit som vanligt...). När jag kom fram till Gävle var det ju NATURLIGTVIS poliskontroll där. Hallå jag har haft mitt körkort i tre år och redan två jävla kontroller medans folk som haft körkort i trettio år aldrig varit i en kontroll. I alla fall, sist gick det ju snabbt och smidigt men nu gick det segt som sjutton! Och inte pga mig utan pga bilen framför. Fan vet vad han höll på med men stoppade upp hela kön gjorde idioten och det var ju uppenbarligen inte för att han var onykter eftersom han fick köra vidare.. Kanske var polisen som ville ta sig en trevlig pratstund annars bara för att jävlas, ingenting förvånar mig längre. Aja förbannad var jag (ni som känner mig kan ju bara tänka er....), klockan var nästan fem i halv och TENTAN (just precis!) började halv.

Började få lite smått panik men så får man ÄNTLIGEN köra iväg.. Bara det att HELA JÄVLA GÄSTRIKLAND hade vaknat imorse och tänkt "åh idag vet jag vad jag ska göra, jag ska åka till HiG och PARKERA MIN BIL DÄR!!!". Den bästa parkeringen var körd, den man vanligtvis står på var körd, den på andra sidan högskolan var körd (ungefär där nånstans slår klockan halv..) så till slut blev det till att stå på en jävla åker 300 meter bort, LÄNGST BORT på åkern också naturligtvis..

Kom kanske fem över halv till tentan, var inte ensam om det dock då fler haft parkeringssvårigheter idag. Tackar gud i himlen (eller nåt..) över att det var muntlig tenta idag och inte skriftlig för då hade jag inte fått skriva den eftersom jag inte var i tid. Fast då kanske jag hade skitit i om jag fått böter och ställt mig nånstans där man inte får? Aja, slapp det nu, hann i tid. Och ja, tentan gick helt okej också. Så allt blev ju bra till slut.

Om

Min profilbild

Sarah Stål

Har tillsammans med min älskade make Tomas världens finaste dotter som heter Julia! Hon föddes 130207 kl 13.01 ♥ Arbetar som sjuksköterska inom Barn och Ungdomspsykiatrin. Världens absolut bästa jobb!!

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela