För att vi är bäst

Publicerad 2010-11-30 22:51:20 i Livet innan Julia!,

Idag sov jag lääänge och när jag vaknade var jag MYCKET piggare! Hur skönt!? Är bara helt snorfylld i huvet, men det får man väl tåla ;)

Runt tolv så kom CarroW hit och så satte vi igång att plugga. Varvade artikelgranskning med PM-skrivande vartefter vi fick mailrespons från vår handledare (LOVE HER, man hinner knappt maila förrän man fått svar!! Det är super, tacktack Catrine!!). Gick framåt och vi var riktiga flitiga idag må jag säga :) PM:et klart och inskickat till examinatorn! :D Nu är det ett seminarium imorgon förmiddag om artikelgranskningen och sen ska vi inte till skolan förrän på TORSDAG nästa vecka :D Hur underbart!? Visserligen har vi hemtenta från imorgon 16.00 t.o.m fredag 00.00 men då får man ju iaf lägga upp tiden som man vill =) Hemtenta på artikelgranskning, LITE BORING!! Hatar artikelgranskning. Speciellt när artikelfanskapen är på engelska. "Bedöm språk och formalia" jo tjena!! Hur ska jag veta vad som är fel? Det behöver ju inte vara fel bara för att JAG tycker att det ser konstigt ut ^^ Bättre om det varit på svenska, då jävlar hade jag kunnat leka språkpolis, right CarroW? :DAlla kör hårt med den här nu så jag tänkte hänga på ;) Även om dagarna kanske inte blir rakt efter varandra eftersom det vankas lite resor i december ;) Börjar imon;) Häng gärna på, det är SÅ kul att läsa om alla :) (även om det är typ tre pers som läser min blogg, hehe ;P)

Dag 01 – Om mig
Dag 02 – Min första kärlek
Dag 03 – Mina föräldrar
Dag 04 – Det här åt jag i dag
Dag 05 – Vad är kärlek?
Dag 06 – Min dag
Dag 07 – Min bästa vän
Dag 08 – Ett ögonblick
Dag 09 – Min tro
Dag 10 – Det här hade jag på mig i dag
Dag 11 – Mina syskon
Dag 12 – I min handväska
Dag 13 – Den här veckan
Dag 14 – Vad hade jag på mig i dag?
Dag 15 – Mina drömmar
Dag 16 – Min första kyss
Dag 17 – Mitt favoritminne
Dag 18 – Min favoritfödelsedag
Dag 19 – Detta ångrar jag
Dag 20 – Den här månaden
Dag 21 – Ett annat ögonblick
Dag 22 – Det här upprör mig
Dag 23 – Det här får mig att må bättre
Dag 24 – Det här får mig att gråta
Dag 25 – En första
Dag 26 – Mina rädslor
Dag 27 – Min favoritplats
Dag 28 – Det här saknar jag
Dag 29 – Mina ambitioner
Dag 30 – Ett sista ögonblick

Om

Min profilbild

Sarah Stål

Har tillsammans med min älskade make Tomas världens finaste dotter som heter Julia! Hon föddes 130207 kl 13.01 ♥ Arbetar som sjuksköterska inom Barn och Ungdomspsykiatrin. Världens absolut bästa jobb!!

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela