Bilen har ett svart hål!

Publicerad 2010-03-29 11:52:37 i Livet innan Julia!,

Jobbade asset av mig igår kan jag lova. 7-14.45 och sen 18-22. Yey. Började dagen med en helt vidrig lucka som slutade med en rockad utan dess like efter cirka två timmars kämpande. Efter det gick luften ur mig totalt och ville helst bara lägga mig i soffan och dö en liten stund ;) Men jag lät bli. Resten av dagen flöt på bra, var hem och åt hos mor och far i min lilla paus mellan jobben, trevligt :)

18-22 är en ny tur för att det är så mycket just nu, och då skulle jag köra sjuksköterskebilen. Sätter mig i bilen, brukar alltid börja med att trycka ner broms och koppling, vet ej varför men gör det jämt.. Så ska jag trycka på kopplingen och OJ där var det ett svart hål.. VAR I HELVETE ÄR KOPPLINGEN? :O Eh, jaha, en automatväxlad bil, heheh ;) Har aldrig kört en sån i hela mitt liv, men det var ju bara att trixa ut hur man gjorde och det var inte så svårt ;) Utom när jag stannade och skulle gå ur bilen och nyckeln SATT FAST. Lovar att det tog aslång tid innan jag fattade att man lärde lägga växeln i ett visst läge. Hallå, det är en automatväxlad bil, ska det spela nån roll vart växelspaken ligger? Uppenbarligen ;) Menmen, på det stora hela gick det bra iaf ;) Sen åkte jag hem och vi firade med en kladdkaka att jag överlevt dagen ;) Najs!

Nu ska jag till skolan. Trist. Ett plus för att Carro är där! Enda plusset också, hehe ;)

Om

Min profilbild

Sarah Stål

Har tillsammans med min älskade make Tomas världens finaste dotter som heter Julia! Hon föddes 130207 kl 13.01 ♥ Arbetar som sjuksköterska inom Barn och Ungdomspsykiatrin. Världens absolut bästa jobb!!

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela