Lill-Bowser

Publicerad 2010-08-31 15:34:13 i Livet innan Julia!,

Sitter på svenskfotboll.se och räknar poäng.. Kan inte bestämma mig för vilket som är det bästa resultatet för oss vad gäller mötet mellan Hagaström och Årsunda i helgen... Båda dom lagen ligger ju efter oss i serien men inte med mycket direkt (Årsunda med ett poäng och Hagaström pga sämre målskillnad). Eftersom vi har Årsunda kvar att möta (och då ska vi VINNA!!) så är det ju egentligen bäst om dom vinner.. För Hagaström har inga lag kvar som dom borde kunna vinna mot (allt kan ju hända, räknar bara sannolikhet nu;P).. Och då ligger dom ju fortfarande efter oss även om vi (gud förbjude) skulle förlora mot Årsunda.. Men det allra bästa är ju naturligtvis om vi tar och spöar skiten ur både Gefle och Årsunda så behöver vi inte bekymra oss ett jävla skit i hur det går i den matchen ;) Usch, det är inget roligt alls att vara beroende av hur det går för andra... ^^

Tog och cyklade en mil på min rosa cykel, ska fan göra det varje dag nu, har velat gå ner i vikt alldeles för länge nu, måste göra nånting åt saken nu känner jag xD Så nu blir det hårdkörning ;) Skönt som fan är det ju också, efteråt ;) Man känner sig jävligt bra, haha ;) Och det är ju inte lika jobbigt att träna när man kan se på tv samtidigt ;) Kollade på biggest loser, blev man lite motiverad sådär eftersom jag inte direkt vill ha deras kroppar ;) Haha.

Vi fick hem våra röstsedlar igår och duktiga som dom var hade dom lagt ner röstkort till S och V vilket ju var precis vad som behövdes ;) kunde ju fått från MP också så hade det ju vart fullbordat ;) Har inte helt bestämt mig ännu, men det blir då fan inte på dom idioterna som sitter nu i alla fall, det är ju en sak som är jävligt säker....! Och inte heller på vidriga SD, mår dåligt bara jag tänker på dom jävla idioterna som kommer rösta på det där äckliga partiet.. Har ni inte läst om andra världskriget i skolan eller är ni bara helt jävla dumma i huvudet?? Eller det spelar förresten ingen roll om ni inte läst om andra världskriget, man borde fan ha mer innanför pannbenet i alla fall.. Men nu ska jag lägga ner det där, för jag blir bara förbannad om jag fortsätter.. ^^

Jag och Carro spelade Mario Cart nyss, kanske äger ;) Vi (Carro) har låst upp de sötaste figurerna nu, Bowser Jr och Diddy Kong ;D Hihi sötisar, men dom är så små så dom flyger åt helvete ;) Men det gör inget, vi äger skiten ur alla andra i alla fall ;)

Hur kan det komma sig att det går så jävla lätt att blogga så fort skolan börjar igen? Förstår inte den grejen.. ;) Apropå skolan så börjar jag oroa mig lite ang csn.. Var lite seg så skickade inte in anmälan om nytt studiemedel förrän förra måndagen, men borde jag inte ha fått svar nu?? Minns inte hur lång tid det brukar ta? Hade för mig det brukar gå ganska fort att få svar, men jaa... Inte för att jag direkt är i panikbehov av pengarna, rullade ju just in arton sköna tusen på kontot så överlever ju någon vecka till.. Men jag vill ju ha mina pengar ;)

Hoppas även på att Carro får besked om sina pengar snart för då blir det kuuuuuuuul!!! Hihihihi :)

Om

Min profilbild

Sarah Stål

Har tillsammans med min älskade make Tomas världens finaste dotter som heter Julia! Hon föddes 130207 kl 13.01 ♥ Arbetar som sjuksköterska inom Barn och Ungdomspsykiatrin. Världens absolut bästa jobb!!

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela