Välkommen!

Publicerad 2009-05-31 01:51:20 i Livet innan Julia!,

Det ordet har jag nog sagt fler gånger idag än sammanlagt under hela mitt liv tror jag ;) Precis hemkommen från invigningen av Göransson Arena, där mitt fotbollslag, eller tja vissa ur mitt lag iaf, jobbade:) I garderoben och i insläppet stod vi :) Hade faktiskt skitroligt, fick ju lyssna på hela showen och även se vissa delar och träffa jättemycket folk! Bara att jag inte var beredd på att få stå i stekande sol i fyra timmar efter som jag inte trodde att jag skulle stå i just insläppet så mitt ansikte är numera rött som ett stopplyse ;) Haha!

Stod i insläppet med Jennifer, tack för den ihopparningen Mats, hade skitroligt ;) Stod där och rev biljetter och sa välkommen till x antal personer ;) Sen fick vi stämpla snöflingor på folk också ;) Men när vi hörde att Tomas Ledin började sjunga så såg vi snabbt till att någon övertog våran plats vid dörren så vi fick gå in och lyssna på vår gud ;) Han är ju bara så bra! :D Jennifer drog hem vid nio ungefär eftersom dom små barnen under 18 inte fick jobba till längre än tio och det fanns inget att göra just då ;D Så då var vi fyra tappra själar kvar...^^ Härlig uppslutning, jajajmen ;) Det mäktigaste på hela kvällen var i alla fall Malena Ernmans "La voix"! Shit vad det var bra! Ryste i hela kroppen :)

Sista dansen var klockan ett, men folk stod (står??) ändå kvar och babblade! Vi funderade på att auktionera ut de återstående jackorna så vi fick gå hem nån gång ;) Men till slut kom dom i alla fall och vi flydde fältet snabbt som attan innan de skulle komma på någon mer arbetsuppgift ;) Men roligt har jag faktiskt haft ikväll! :)

Om

Min profilbild

Sarah Stål

Har tillsammans med min älskade make Tomas världens finaste dotter som heter Julia! Hon föddes 130207 kl 13.01 ♥ Arbetar som sjuksköterska inom Barn och Ungdomspsykiatrin. Världens absolut bästa jobb!!

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela