Sjuk unge

Publicerad 2016-04-30 16:53:39 i

Livet ba fortsätter äga! Nu har Julia feber också, är det inte fantastiskt så säg! Jag är så less på att vara gravid och så less på sjukdomar. Vill bara återfå ett normalt liv nån gång. Är helt orörlig och förbannat otrevlig just nu. Förlåt alla stackare som blir utsatta. Usch, han måste pallra sig ut snart.

Pinvärkar

Publicerad 2016-04-29 16:00:51 i

Igår hade jag värkar var femte minut ungefär sedan kl 17. De kändes likadana hela tiden så jag fattade ju att de inte var riktiga. Satt och väntade på att det skulle gå över men det gjorde inte det. T är sjuk så han låg och vilade. Mina föräldrar och syster kom och höll mig sällskap på kvällen. Vid elva var jag så jävla trött och värkarna var liksom för starka för att jag skulle kunna somna men för svaga för att det skulle vara på G. Ringde förlossningen för att be om sovdos så vi åkte in vid halv tolv. De tog en ctg-kurva och såg att jag hade värkar men de påverkade inte tappen alls, precis som väntat, och jag fick en sovdos och åkte hem. Sov typ nästan oavbrutet mellan 01.30-13. Är så jävla förbannad på min kropp som håller på såhär. Är om möjligt ännu mer bestämd i beslutet att aldrig någonsin vara gravid igen. Jag är så trött och vill bara ha det gjort nu. Orkar inte mer. Men han kommer väl inte ut förrän i slutet av maj när han blir tvingad för han verkar ju inte fatta hur man gör.

Publicerad 2016-04-27 09:35:27 i

Börjar snart tro att det inte finns nån unge därinne, bara ett stort skämt allting typ. Hur orkade jag vara hemma i över fem veckor innan jag födde sist!? Att jag inte DOG!? Så jävla uttråkad nu så jag kan dö. Ont överallt och bara allmänt less på detta. Kom uuut då gosse.

Om

Min profilbild

Sarah Stål

Har tillsammans med min älskade make Tomas världens finaste dotter som heter Julia! Hon föddes 130207 kl 13.01 ♥ Arbetar som sjuksköterska inom Barn och Ungdomspsykiatrin. Världens absolut bästa jobb!!

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela