Bup-muppar

Publicerad 2015-05-24 20:44:38 i Livet som mamma ☀,

Den här helgen kommer jag leva på så jävla länge. Kryssning med jobbet. Älskade BUP-muppar, älskade liv! Fyfan vad roligt vi haft!
 
 
Att man kan älska sitt jobb och sina kollegor så här mycket, det är nog få förunnat!

Stolt som tuppen!

Publicerad 2015-05-19 16:51:03 i

Varit på utvecklingssamtal på förskolan och är man nå stolt nu över den här fisiluringen då!? 😍 Otroligt empatisk är hon och ligger väldigt långt före åldern vad gäller ordförråd och förståelse 💞 Vill alltid hjälpa och trösta de andra barnen och är bra på att sätta ord på känslor och tankar. De upplevde också att hon hade en väldigt bra anknytning till oss föräldrar 💖 Just nu har hon en lite jobbig period med lite separationsångest och det märks hemma med, skrotas 💖 "Ni har en så himla rolig och skön unge" 😄💞 Världens bästa barn, alla kategorier! Vad vi älskar denna skruttunge!!


VAB

Publicerad 2015-05-13 12:53:08 i Livet som mamma ☀,

Det absolut sämsta med att ha barn måste vara att vabba. Det är typ döden. Jag var uttrökad redan halv åtta imorse. Jag saknar jobbet så himla mycket! Så jävla icke-PK att säga så men så är det. Skulle verkligen vilja sitta nere i personalrummet och dricka te och garva med mina kollegor just nu istället för att vara hemma. Ska inte låtsas om att det bara har gått en halv dag och jag saknar ihjäl mig och jag ska lyckas vara ledig i åtta veckor i sommar. HAHAHA. Förhoppningsvis inte med en sjuk unge förvisso ;)
 
 
Vaknade 05 av en spya i håret. Och sen några till lite här och var. Mums. Hon har dock inte spytt mer sedan typ halv sex och hon har ätit och varit pigg så jag vet inte jag vad detta är egentligen. Men tar det som magsjuka. Hoppas det är allt och hoppas vi slipper undan, igen! Tomas åker till Göteborg på lördag så han är satt i karantän ;) Jag skulle ha gått på fest ikväll, är så jävla bitter att jag missar den. Menmen, vi ska ju på kryssning nästa helg såå!! IIIH! 
 
Hon har så bra timing jämt lillungen. Ikväll skulle jag på fest som sagt, imorgon skulle vi luncha i Högbo och sen kalasa för min pappa som fyller år och sen åker ju Tomas som sagt ner till Götet i helgen så han får inte bli smittad. Mina föräldrar åker till Kroatien på lördag också så nu hinner de ju inte träffa J innan dom åker heller :( Håller alla tummar och tår att detta var allt för denna gång!
 
Snäll är hon också för övrigt... ;) haha
 
 

Om

Min profilbild

Sarah Stål

Har tillsammans med min älskade make Tomas världens finaste dotter som heter Julia! Hon föddes 130207 kl 13.01 ♥ Arbetar som sjuksköterska inom Barn och Ungdomspsykiatrin. Världens absolut bästa jobb!!

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela