Ny design

Publicerad 2015-03-29 22:05:32 i Livet som mamma ☀,

Haha vet egentligen inte varför eftersom jag skriver så sällan men det är ju roligt om det är fint när en väl kikar in ;) Plus att jag höll på bli galen på att det bara syntes tre inlägg hela tiden, så nu är det fixat :)
 
 
En bild på vår lilla flygkapten kan jag bjuda på idag :)

Blicka tillbaka

Publicerad 2015-03-22 12:46:00 i Livet som mamma ☀,

Ibland önskar jag att jag kunde åka tillbaka till mitt 16-åriga jag och lugna mig lite, berätta hur mitt liv kommer se ut om 10 år. Det hade besparat den stackars ungdomen så jäkla mycket! Kanske inte hade behövt må så dåligt mellan 16-22 om jag hade vetat :) Men jag kanske inte hade fått allt jag har nu om inte allt annat hänt heller så... det kanske var lika bra. Jag skulle göra om de 6 åren 100 gånger om för att få det jag har idag så :) Tänk om jag vetat att då att jag skulle ha världens goaste barn, eget hus, awesome jobb och vara på väg att gifta mig med the love of my life 10 år senare...! :) Jag är så fantastiskt, enormt, oerhört tacksam för hur mitt liv ser ut idag.
 
 
Bara titta här liksom, TITTA HÄR!! Perfektion ut i minsta cell. Vad jag älskar denna unge!!

Vi ska gifta oss!

Publicerad 2015-03-13 10:16:23 i

Äntligen får jag skrika ut det till världen! Ett under att jag lyckats vara tyst så länge ;) Men nu är Inbjudningarna skickade sedan en vecka tillbaka så äntligen får jag gå ut med det :D I augusti blir jag Fru Stål ❤❤❤

Om

Min profilbild

Sarah Stål

Har tillsammans med min älskade make Tomas världens finaste dotter som heter Julia! Hon föddes 130207 kl 13.01 ♥ Arbetar som sjuksköterska inom Barn och Ungdomspsykiatrin. Världens absolut bästa jobb!!

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela