Kalas!

Idag har vi varit iväg på kalas! Stort grattis till Max och Anette :) Julia var väldigt blyg först och försökte krypa in i min armhåla ;) Sen blev hon lite varm i kläderna och då var det full rulle ;) Max lärde henne spela innebandy...;) Haha, hon var ju faktiskt rätt bra på det redan ;) De påpekade som så många andra hur långt fram hon är i talet :) Jag har ju inget att jämföra med men det är typ det första alla säger om henne, haha :) ♥ Jag tycker det är jättekul att prata med henne så jag är glad att hon verkar intresserad av att lära sig kommunicera verbalt så mycket hon bara kan :)
 
 
Sen när vi kom hem hade hon en sån här kväll när hon vägrade somna igen. Eller inte somna men släppa mig... ;) Så efter typ 40-45 minuter gav jag upp och Tomas fick ta över...:P Stack ut och sprang istället :P Var så irriterad så benen bara gick, blev inte ens andfådd :P Enligt Carros mått sprang jag fortfarande "uruselt" sakta men enligt mina mått gick det fort ;) Haha. Sen såg jag utfrågningen av Åkesson och skämdes ihjäl i vanlig ordning. Herregud.

carro

haha määh då utgick jag ju från om JAG skulle springa på den tiden, sa ju faktiskt också att det är bra för en som sällan springer, sådeså! :D

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo