Svisch!

Gud vad tiden går fort! Helt sanslöst! Det var ju måndag igår, så hur kan det vara fredag idag? Galet. Jag trivs som en dåre på jobbet, tycker knappt att jag hinner dit innan det är dags att gå hem. Har skrattat mer på 2 veckor än vad jag gjorde på 2½ år på förra jobbet ;) Galet kul! Har även börjat starta upp lite "egna" patienter nu och from måndag är jag officiellt inte på intro något mer utan då ska jag gå för egen maskin :) Visserligen bara på halv "produktion" i en månad men ändå :) Känns bra!
 
 
Vi hade besök av Julias farfar och farmor med sambo i onsdags, det var väldigt trevligt! :) Igår borrade vi upp lite tavlor helt själva efter att pappa varit förbi i tisdags och visat oss hur man gör ;) Så duttia sååå ;) Haha. Idag har Julias farfar varit här och även hennes mormor en sväng! Jag mötte mamma på vägen från parkeringen när jag kom hem från jobbet, hehe ;) Imorgon ska vi in till Gävle och hälsa på J:s farmor, gå en sväng på stan och köpa ny skaljacka till J, den hon har nu börjar bli så kort och så ska jag på möte med amningshjälpen! :) På kvällen ska jag hem till Amanda (eller ja, hennes föräldrar tekniskt sett, tänker inte åka till Stockholm :D) och snacka skit med henne och Carro! :) På söndag så kommer Järnkrokarna hit! Dagarna rullar på och det är sjukt kul :) Vi trivs superbra i vårt hus också! :)
 
 

Carro W

Så roligt med det nya jobbet, heja dig! :-) Och skulle vara mäkta skoj att ses framöver och likaså hälsa på i ert nya boende!

Kram kram <3

Svar: Absolut!! :) Kram <3
Sarah Classon

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo