Stress

Galet vad mycket stress som släpptes från mina axlar när jag slutade kräva av mig själv att blogga varje dag! Får kanske inse att man inte kan ha det kravet på sig själv när man jobbar heltid och har familj och snart ett hus dessutom! Känns skönt att inte känna tvånget att dra igång datorn och producera hela tiden. Jag känner också att ju mindre tid jag spenderar vid datorn desto mindre tid känner jag ett behov av det! Som tex på mitt förra jobb var det en del dötid som lätt blev att man spenderade på sociala medier, fastnade i nån diskussion som man bara måste fortsätta svara på när man kommer hem. Nu användes mobilen knappt alls på jobbet. Kollar lite på lunchen och rasten. Och när jag kommer hem ligger den kvar i jackfickan tills Julia somnat eller tills jag vill fota nånting hon gör men då känns det inte längre som att det måste ut på insta direkt på sekunden. Har inte tänkt på det innan att det legat över mig som ett tvång men det har det helt klart.

Annars har det varit en fin dag idag! Rolig dag på jobbet som vanligt och efter jobbet mötte jag upp Carro och blev bjuden på mat på Church Street! Sååå grymt gott och jätteroligt hade vi som vanligt :) Tusen tack bestie ❤


Imorgon börjar jag lite tidigare, har hela dagen fullbokad med patientbesök och det ska bli skitkul! Gillar verkligen kollegan jag ska gå med så det är synd att det är henne jag ska ersätta ;)
Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo