Tick tack!

Publicerad 2014-10-31 21:51:34 i Livet som mamma ☀,

Om jag skulle beskriva mina veckor just nu så skulle det vara som följer: Jag vaknar på morgonen och då är det måndag, när jag går hem från jobbet på eftermiddagen så är det fredag och när jag lägger mig på kvällen så är det söndag. Så fort går det! Det säger bara svisch så är ännu en vecka förbi, kan inte fatta det! 
 
 
Det går fortfarande toppen på jobbet, börjar få allt mer att göra nu och det är sjukt kul :) I övrigt rullar det också på, kommer hem, lagar mat, äter mat, leker med Julia, nattar henne, tränar lite, sitter vid datorn en stund, sover och så börjar det om ;) Nu har jag sagt till att jag ska gå ner i tid till 80% från och med i januari i alla fall, då börjar Julia förskolan (:'( )och jag vägrar ha henne på förskolan till 17.30 om dagarna! Jag kommer jobba må, tis, tors, fre till kl 15 och onsdagar till 17. Med flexmån då, brukar ju hellre komma tidigt och gå tidigt ;) Så det ska bli skönt, få lite mer tid hemma :)
 
 
Idag bjöd vi över mina föräldrar plus syster på mat :) Väldigt trevligt som alltid :) Blev lite halloweeninspirerad efterrätt, spindelnätskladdkaka ;) Vi fick även besök av små monster, tyckte dom var så söta :D Såklart fick dom godis också ;) 
 
 

Föreläsning, amningsflashmob, kalas och inflyttningfest!

Publicerad 2014-10-21 21:52:00 i Livet som mamma ☀,

Igår var jag på föreläsning med Petra Krantz Lindgren, min husgud! Det var helt fantastiskt, hon är helt fantastisk! Älskar hennes grundtanke, att alltid möta barnen med respekt, att se och respektera dem för vem de är och inte vad de gör, att i möjligaste mån samarbeta med barnen istället för auktoritet och lydnad. Lydnad...hu för det ordet för övrigt! Gick därifrån starstrucked, fick ju till och med PRATA med henne och få boken signerad :D hihi.
 
 
I övrig rullar livet på! I söndags hade vi inflyttningsfest för våra familjer (plus Carro, men hon är ju som familj :)) och det var riktigt trevligt! I lördags var vi in till Valbo och deltog i amningsflashmob :) Ammade i grupp med ett gäng andra mammor och delade ut tuttmuffins och information om amningshjälpen :) Riktigt skoj :) Efter det blev det hem till Carro och fira henne med hennes släkt (som sagt, vi är ju som familj ;P)! Bara jag och Julia, Tomas fick lite egentid! Jag har fått så himla mycket av den varan på senaste tid ;) I fredags var jag på Me&I-träff hemma hos Malin och spenderade lite pengar, jag skulle ju vilja köpa hela lagret egentligen! Älskar både barn- och vuxenkollektionen :) Det är tur att det vankas dubbel lön denna månad! ;) 
 
 
Annars rullar dagarna på! Jobbet går jättebra och det är skitskoj! På torsdag ska vi till Hudiksvall på BUP-dagen så blir ännu en dag när Tomas får ha ensamt ansvar hela dagen. I helgen ska vi vara hemma och mysa bara familjen, vi behöver det! Förvisso är det städdag i området på lördag, men i övrigt i helgen blir det bara familjemys! :)
 
 
Har en vidrig nackspärr just nu eftersom jag sovit utan bäddmadrass i två nätter efter att en viss Svea kissade ner den... Har inte direkt sovit bra!! Fick massage av älskling nu och inatt är bäddmadrassen tillbaka igen :D Ska sova som en kung :) Har även färdigställt fotoväggen som jag länge velat ha och nu äntligen har plats för, blev riktigt nöjd!! :)
 
 
 
 
 

Radiodebut!

Publicerad 2014-10-15 21:49:14 i Livet som mamma ☀,

Haha ja imorse gjorde jag radiodebut :) Radio Gävleborg ville intervjua några från amningshjälpen med anledning av nordiska amningsveckan som pågår nu :) Så jag och Haley var med och pratade om det, det var jätteroligt!! Vi var båda två typ höga efteråt, hahaha.
http://sverigesradio.se/sida/avsnitt?programid=786 Efter ungefär 1 h och 43 min in i programmet börjar det, är en låt mitt i också ;) Ifall ni vill lyssna, haha. Tydligen lät jag radiovan, det sa typ alla efteråt :) Ordföranden för Amningshjälpen Gävleborg ringde mig nu på kvällen och tyckte att jag hade gjort väldigt bra ifrån mig, superkul att få höra det! :)
 
 
Det roligaste var ju i alla fall efteråt när både programledare och kollegor kommer fram och berättar att de långtidsammat/r! Hade ingen aning om det, verkligen askul!! Kände man sig mindre ensam direkt :) Härligt. Måste snackas mer om amning tror jag ;)
 
 
Annars har det varit full fart sen sist! Helgen bestod av undanplock av lite mer lådor på lördagen och på söndagen fick vi besök av Järnkrokarna och passade på att inviga vår nya grill :) Superkul och gott :D Hehe.
 
 
Imorgon är det redan torsdag och sen är det helg igen, helt galet vad veckorna går fort! Även denna helg är redan fullplanerad ;) Blir så när en jobbar heltid, inte så mycket tid kvar att spela på tyvärr!

Om

Min profilbild

Sarah Stål

Har tillsammans med min älskade make Tomas världens finaste dotter som heter Julia! Hon föddes 130207 kl 13.01 ♥ Arbetar som sjuksköterska inom Barn och Ungdomspsykiatrin. Världens absolut bästa jobb!!

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela