Magsjuka

Publicerad 2014-11-21 21:49:44 i Livet som mamma ☀,

Alla föräldrars mardröm. Den högg vår kära dotter mitt i natten. Hon bökade som sjutton och jag blev lite irriterad för hon brukar inte böka. Sen kom det en spya. Och en till. Och en till. Wihoo. Ner och bada henne och mig. Tomas fick äran att ta hand om sängen ;) Tackar gudarna för att vi är två vuxna! Fy fan för att vara ensamstående vid magsjuka. Direkt när vi gick upp ur badet kräktes hon två gånger till så vi fick börja om. Sen var vi vakna i lite över två timmar för hon blev pigg...;) Hehe. Vi tittade på Pippi och lekte lite. Vid 02.30 så somnade vi och sov till strax före 8 när jag ringde och sjukade mig från jobbet. Jag hade ont i magen så vågade inte åka in och smitta alla. Jättetrist att behöva stanna hemma från jobbet! :( :(
 
 
Fröken löken har varit jätteglad hela dagen och i princip lika pigg som vanligt. Hon kräktes en gång imorse och en gång efter middagssovningen och sen har det *peppar peppar* varit lugnt. Hoppas innerligt att det var allt! Och jag hoppas verkligen att vi vuxna kan slippa att bli dåliga. Vi som skulle på Hunger Games imorgon!! Jag är SÅ bitter :( Haha. Har ju väntat i ett år! ;)
 
 

Glad och lycklig!

Publicerad 2014-11-17 21:16:34 i Livet som mamma ☀,

Livet är fint :) Det börjar bli vardagslunk och som jag älskar vardagslunk! Med min fina familj kan det inte bli bättre :) Tomas tyckte dock att vi behövde ett avbrott i lunken förra veckan och klädde på Julia finklänning och sig själv kostym och beordrade mig att byta om till finkläder när jag kom hem från jobbet :D Haha, så vi åt blodpudding i finkläder med levande ljus :D Han är fantastisk min karl på att liva upp vardagen :) Sen hade han förberett efterrätt och jag fick en present, en film som vi velat se, A million ways to die in the west :) Vi såg den igår och den var väldigt rolig tycker jag :) Dålig humor, som jag gillar :D
 
 
Annars jobbade Tomas natten till lördagen så jag och Julia hade en mysmorgon bara vi två, precis som the good old days! Var ju nästan ett halvår sedan vi gick upp bara vi två :) Åt frukost i soffan och tog ett bad innan vi åkte till Valbo tillsammans med Carro :)
 
 
På kvällen åt vi pizza och kollade på nya Bamsefilmen hemma hos Carro :D Mycket trevligt såklart :)
 
 
På söndagen lekte vi hemma hos Järnkrokarna på förmiddagen och på eftermiddagen kom mamma, pappa och mormor förbi en stund :) Vi passade även på att fara iväg och inhandla lite julprylar när vi hade barnpassning :) Så mysigt det ska bli med jul! :D
 
 
Ibland har jag fortfarande svårt att förstå att jag är så här lycklig, att det liksom är så här bra varje dag! Jag börjar faktiskt vänja mig, börjar förstå att jag är värd det och att det är så här det är meningen att det ska vara :) Men ibland är det ändå svårt! Jag är så innerligt tacksam för att mitt liv ser ut som det gör! :)
 
 

AW

Publicerad 2014-11-14 21:32:48 i Livet som mamma ☀,

Idag har jag varit på min första AW, för att fira av en kollega som slutar :) Hennes jobb som jag fått för övrigt, hehe. Synd bara att hon lärde sluta för att jag skulle kunna börja för jag gillar verkligen henne! Menmen, sånt är livet! Har varit riktigt roligt med ett gäng goa kollegor i alla fall! :) Så himla glad för att jag hamnat på det här jobbet! Tur man har ibland :)
 
 

Om

Min profilbild

Sarah Stål

Har tillsammans med min älskade make Tomas världens finaste dotter som heter Julia! Hon föddes 130207 kl 13.01 ♥ Arbetar som sjuksköterska inom Barn och Ungdomspsykiatrin. Världens absolut bästa jobb!!

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela