Run Forrest, run!

Publicerad 2014-06-30 20:37:00 i Livet som mamma ☀,

Tomas och Julia har roat sig med att tvätta soffklädseln och städa idag! Julia blev även medtagen på en promenad med sin mormor och Mille hörde jag! Det gillade hon säkert :) Skönt att komma hem till en nystädad lägenhet! :)
 
 
Efter jobbet idag tog jag och Tomas oss ut på en löprunda medans Julia var mer sin mormor och moster :) Eller ja, vi tog varsin löprunda så slapp Tomas bli sinkad av mig ;) Hade mätt ut en runda på drygt 5,8 km som jag tyckte skulle bli lagom. Första 2 km var som vanligt apsega och det gjorde ont i vaderna men sen började jag komma in i det och efter 3-4 så var det så himla lätt att springa, känder som om jag kunde sprungit föralltid typ ;) Jag tror det är därför jag alltid har hatat löpning, jag har gett upp efter dom där första jobbiga kilometerna och aldrig riktigt kommit in i ett flow. Nu när man gör det så förstår jag verkligen varför Carro älskar löpningen! Bara jag, vägen och musiken - riktig terapistund! Så blev 7,3 km av bara farten innan jag sprang tillbaka för jag tyckte att jag hade vart borta så länge. Fast sen fick jag ändå vänta en halvtimme på Tomas som sprang 14 km! Han hade kommit in i samma flow som mig och bara fortsatt och fortsatt ;) Ångrar lite nu att jag inte sprang lite till när jag ändå fick vänta på honom, haha! På lördag har jag lovat Caroline att springa milen med henne och jag längtar faktiskt! Det ska bli så himla häftigt att känna den känslan, att man klarat av att springa en mil! Vem kunde tro det, att jag skulle börja tycka om löpning!?
 
 
Efter att vi löpt åkte vi hem till mamma och pappa och blev bjudna på grillade hamburgare! Blev lite snack och lek innan vi tog oss hemåt igen. Tusen tack för barnvaktande och mat! :) Jädra trökväder det ska vara då!! Det var skönt löpväder förvisso men ååh, jag vill ha sommar nu!!
 
 
Jullan tog persikolådan som hatt hemma hos mormor och morfar.... Haha, hon har sina idéer :D

Barnrum

Publicerad 2014-06-29 21:05:30 i Livet som mamma ☀,

Så jäkla kul att kolla på barnrumsinredning! Längtar tills Julia får ett eget rum...! Fick jag bestämma helt själv vad som skulle finnas i så vore det ju detta (bland annat då ;P):
 
Hyllor
 
Taklampa
 
Väggdekor
 
 
Boklist
 
Tavla
 
Bokhylla
 
Bord och stolar
 
Förvaringsbox
 
 
Krokbräda
 
 
Tavla
 
 
Matta
 
Bordslampa
 
 
Tavla
 
 
 
Vimpelslinga


Bordslampa
 
 
I princip alltihopa från Kids Concept. Love it! Nåväl, drömma kan man ju få, eller hur!? ;)
 
(Om jag gillar ugglor? Nä, vad får er att tro det!? ;))

Furuvik!

Publicerad 2014-06-29 20:15:00 i Livet som mamma ☀,

Vi trotsade regnet och åkte till Furuvik tillsammans med svärfar idag :) Var lite regn, typ som en dusch från en sprayflaska, haha. Inget som störde så nämnvärt. Tycker dom brukar säga att det är svårt att se djuren när det regnar men de flesta djuren såg man ju bättre idag tyckte jag ;) De satt ju inomhus och tryckte och då gick det ju jättelätt att se dom ;) Schimpanserna var riktigt närgångna, skoj ;) Julia pekade glatt och ropade "Apa! APAAA! Hejhej!" och lät som en apa ;) Lillfia :) Vi åkte flodfärd idag också, första gången Julia åker nåt båtliknande ;) Hon höll på peka och ropa "Båååt! TUUUT!" så då fick hon åka med oss ;) Hon gillade dock inte när vi kom in mörkret i slutet, det var läskigt så hon blev lite rädd. Men innan var det skoj :) Eller hon var väl mest förundrad kanske ;) Det allra roligaste var dock att leka med dom färgade stenarna inne på souvenirshopen...;)
 
Vi grillade korv till lunch och så kikade vi på orangutangerna sedan. En av dom kom springandes mot Julia så då blev hon rädd :D Haha. Hon gick åt sidan och tittade på dom som satt längre bort istället, på behörigt avstånd ;) Så hann vi kika på kameler och kängurus innan det var sovdags för lillfröken :) Vi satte oss och tog en fika under tiden :) När hon vaknade så gick vi bort till tivolit och Julia fick åka sitt livs första karusell! :) Det gillade hon, satt och ropade "wiii!" ;) Hon gillade VERKLIGEN INTE att gå av sen dock...;)
 
 
Sen åkte vi hem till Stefan och lekte och käkade middag :) Tusen tack för idag Stefan!! :)
 
 
Sen hemma har vi vikt in tvätt, hängt ny tvätt, diskat och kollat på Pippi/Fotbolls-Vm ;) Vm igång på datorn bredvid tv:n....hehe xD Går mycket lättare att lägga Julia nu sedan vi börjat begränsa hennes sovtid på dagen! Har aldrig behövt bekymra oss över att väcka henne förr, hon har styrt det där bra själv innan. Men nu har det ju krånglat kvällstid ett tag så nu räcker det med 1 h 30 min - 1 h 45 min som max dagtid! Då slocknar hon som en klubbad säl vid 19.30 sen och vaknar ca 7.30 :) Perfekt! :)
 
 
Skruttunge, skulle sitta och tugga lego och kika på Pippi - utan tröja! Den skulle prompt vara av ;) Nåväl...;)

Om

Min profilbild

Sarah Stål

Har tillsammans med min älskade make Tomas världens finaste dotter som heter Julia! Hon föddes 130207 kl 13.01 ♥ Arbetar som sjuksköterska inom Barn och Ungdomspsykiatrin. Världens absolut bästa jobb!!

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela