Majs!

Publicerad 2014-07-31 20:07:02 i Livet som mamma ☀,

Imorse var det NÄSTAN lite kyliga vindar när jag gick till jobbet, hör och häpna! Har inte varit riktigt lika überhett idag, men varmt ändå givetvis ;) Tomas och Julia var ute i stugan med mamma, pappa och Eve, härligt för dom!! Inte alls avundsjuk, onej! ;)
 
 
När dom kom hem så åkte vi och handlade :) Bara färskvaror som inhandlas nu, annars äter vi ur förråden nu eftersom vi snart flyttar! Tvättat har vi gjort också, tvättkorgen svämmar över ;) Sen blev det matlagning för en gångs skull ;) Man har ju noll lust att laga mat i denna värme! Antingen har vi varit borta eller så har vi typ ätit youghurt xD Julias matlådelager tog helt slut igår så fick bli burkmat istället ;) Hemska tanke, hahah. Eller nåt. Men nu blev det lax, potatis/sötpotatis och broccoli så nu har hon 6 nya lådor i alla fall :)
 
 
Hon käkade typ bara majs, som vanligt ;) Hade inte ens majsen framme från början men hon satt och ropade "Majs! Majs!" så tja, vi gav efter ;) Så länge det är majs och inte godis så kan hon väl få som hon vill ;) Hehe.
 
Imorgon blir det till att ta ut friskvård på morgonen, blir en löprunda :) Inviga duschen på jobbet, haha! Och inviga nyskorna också, hoppas dom känns bra! :)

Kvavt.se!

Publicerad 2014-07-30 20:16:23 i Livet som mamma ☀,

Idag lovade dom regn och åska typ hela dagen. Det regnade i 5 minuter.... Tack för den! Blä, så äckligt kvavt!! Jag älskar sommar men alltså, jag gillar faktiskt att kunna andas också! ;) Hehe.
 
Efter att jag slutat jobbet så åkte jag och Julia hem till familjen Järnkrok där vi lekte och pratade och blev bjudna på middag :) Julia har börjat söka mycket mer kontakt med Dylan nu och vill göra precis som honom! På gott och ont...;) Hehe. Det blev rätt så högljutt ett tag ;) Men man kan ju bara skratta åt dom när Dylan springer först och ropar något och så kommer Julia tultandes efter och försöker ropa samma som honom! Jäkla gobitar! :)
 
 
Mys framför Dumma Mej 2 :) 

Klart!

Publicerad 2014-07-29 20:49:54 i Livet som mamma ☀,

Så himla kvavt! Inatt vaknade Julia 04.40 och tyckte att det var morgon. Efter 45 minuters mutande med amning så somnade hon om. Hur fan gör folk som inte ammar!? :O Går dom upp 04.40 då eller!? Herregud isåfall, ska amma tills hon blir tonåring isåfall :D Hehe. Gått och svettats hela dagen på jobbet och ännu värre hemma sen! På jobbet har vi i alla fall ac på själva kontoret men är ju knappast där hela tiden. Vissa boenden har det otroligt varmt och kvavt, stackars dom som bor och jobbar där!! När jag kom hem så var svärfar här :) De hade lekt och röjt hela dagen :) Sen fick Julia vara med sin farfar och leka medans vi träffade ordföranden i föreningen tillsammans med köparen av vår lägenhet för att skriva på säljkontraktet! Jätteskönt :) 29 augusti flyttar vi ut (eftersom vi ska åka bort 30/8-2/9) och då blir det mellanlandning hos mina föräldrar i en dryg månad innan vi får tillträde till nya boendet. Lite smådrygt men hellre det än dubbelhyror! ;) Sen efter var vi och köpte pizza för att fira, haha! :D Det satt fint ;)
 
 
Imorgon blir jag gräsänka också! Skickat iväg sambon till Gävle på bio, tyckte han kunde komma iväg lite han med så han inte tröttnar på oss ;D Haha! De har sagt i flera dagar på smhi att det ska regna men inte kommit en droppe! Imorgon påstår dom regn typ hela dagen och tro det eller ej, men till och med JAG vill ha lite regn och åska nu! Det behövs för luften är så satans kvav och det är så himla torrt i markerna! Så hoppas det stämmer nu! Sen kan det jättegärna få bli fint igen! ;)

Om

Min profilbild

Sarah Stål

Har tillsammans med min älskade make Tomas världens finaste dotter som heter Julia! Hon föddes 130207 kl 13.01 ♥ Arbetar som sjuksköterska inom Barn och Ungdomspsykiatrin. Världens absolut bästa jobb!!

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela