Majs!

Publicerad 2014-07-31 20:07:02 i Livet som mamma ☀,

Imorse var det NÄSTAN lite kyliga vindar när jag gick till jobbet, hör och häpna! Har inte varit riktigt lika überhett idag, men varmt ändå givetvis ;) Tomas och Julia var ute i stugan med mamma, pappa och Eve, härligt för dom!! Inte alls avundsjuk, onej! ;)
 
 
När dom kom hem så åkte vi och handlade :) Bara färskvaror som inhandlas nu, annars äter vi ur förråden nu eftersom vi snart flyttar! Tvättat har vi gjort också, tvättkorgen svämmar över ;) Sen blev det matlagning för en gångs skull ;) Man har ju noll lust att laga mat i denna värme! Antingen har vi varit borta eller så har vi typ ätit youghurt xD Julias matlådelager tog helt slut igår så fick bli burkmat istället ;) Hemska tanke, hahah. Eller nåt. Men nu blev det lax, potatis/sötpotatis och broccoli så nu har hon 6 nya lådor i alla fall :)
 
 
Hon käkade typ bara majs, som vanligt ;) Hade inte ens majsen framme från början men hon satt och ropade "Majs! Majs!" så tja, vi gav efter ;) Så länge det är majs och inte godis så kan hon väl få som hon vill ;) Hehe.
 
Imorgon blir det till att ta ut friskvård på morgonen, blir en löprunda :) Inviga duschen på jobbet, haha! Och inviga nyskorna också, hoppas dom känns bra! :)

Om

Min profilbild

Sarah Stål

Har tillsammans med min älskade make Tomas världens finaste dotter som heter Julia! Hon föddes 130207 kl 13.01 ♥ Arbetar som sjuksköterska inom Barn och Ungdomspsykiatrin. Världens absolut bästa jobb!!

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela