Testar rösten...

Publicerad 2014-01-31 21:09:41 i Livet som mamma ☀,

Det är inte så jättekul nu. Julia håller på testar sin röst och mina öron håller på att lämna in snart! Hon skriker rakt ut så fort hon blir glad, arg, frustrerad - you name it! Och det är högt och det skär genom märg och ben. Nä fy, jag hoppas den har fasen går över JÄVLIGT snart!! Fast hon är ju så obegripligt söt så man glömmer det ju snabbt :') Stora lilla tjejen!!! 
 
 
Vi hann med allt vi skulle idag i alla fall! Handlat, städat, bakat (får se om det blev bra, de blev jäkligt goda men kan nog kanske ha blivit för kladdiga...får se efter en natt i kylen!), lagat kvällsmat och förberett matlådor (hehe körde alla plattor samtidigt ;P)  och så städat köket ännu en gång efter bak och matlagning givetvis ;) Nu har Jullan somnat för natten och jag och Tomas sitter och chillar. Ska väl se På Spåret på play snart gissningsvis, men vi slökollar på the wedding singer nu så den får väl ta slut först! ;)

Buddy

Publicerad 2014-01-31 13:06:03 i Livet som mamma ☀,

Hämtade ut min nya kompis imorse ;)
 
 
Kapslarna var typ i storlek som ett halvt finger ;) Tur att jag inte har svårt att svälja tabletter ;) Fast då hade jag iofs valt flytande istället ;) Ja, jag har varit på gymmet på förmiddagen som alla kanske förstod nu ;) Flera nya övningar har testats, allt enligt mitt träningsprogram! Känns lite pinsamt faktiskt när jag inte har full koll på hur jag ska göra (haha nu jävlar, kan jag verkligen tycka att nåt är pinsamt? ;)) men det ger sig nog :) Brände rejält på rätt ställen i alla fall så förhoppningsvis ger det nånting :D Efteråt unnade jag mig en kvarts massage också, det var tokskönt! Skulle inte vara helt fel med en helkroppsmassage av en "fysisk" person nu heller ärligt talat ;) Haha.
 
Resten av dagen ska det handlas, städas, bakas och lagas mat! Får se om vi hinner med allting men det tror jag nog att vi ska kunna ordna! :D Imorgon ska jag jobba igen och sen får vi besök av Maria med familj! Ska bli riktigt kul! Vincent har ju sagt lääänge nu att Julia är hans tjej så det är ju på tiden att de får träffas tyckte vi ;)

Amma till sömns

Publicerad 2014-01-30 23:06:04 i Livet som mamma ☀,

Trevlig dag hos svärfar! Julia höll på att somna i bilen på väg hem, var en pärs att hålla henne vaken! Hade hon somnat så hade hon vart speedad i några timmar efteråt, inte direkt en höjdare när man kommer hem 20 och ungens vanliga sovtid är 20.30 ;) Trodde hon skulle bli lättnattad för hon var verkligen trött men när hon snuttat på mig en halvtimme och fortfarande vägrade somna ordentligt så jag kunde resa mig så tappade jag faktiskt lusten, började svida lite dessutom eftersom hon snuttade så ytligt... Det var första gången jag kände att "nej, just nu vill jag faktiskt inte amma nåt mer!" så då låg jag och höll henne tätt intill och nynnade för henne och hon somnade faktiskt på bara några minuter, utan speciellt mycket protester! Hon var förvisso halvsovande tack vare en halvtimmes snuttande, men ändå ;) Trodde hon skulle vakna snabbt och att det skulle bli en sån där kväll när jag får springa skytteltrafik men hon sover ännu 2 timmar senare! Skönt :) Skulle vilja att hon kunde sova lite längre sammanhängande sömn (brukar vakna efter ca en timme oftast när man inte ligger intill henne) men jag orkar inte ta tag i det för jag gillar att sova :D Haha, så jag gör det som är enklast, dvs ammar om henne så fort hon börjar vakna till och sover igenom det hela ;) Oh well, snart kanske man skulle försöka med Tass-metoden ändå. Det skulle vara skönt om man kunde få en hotellnatt eller så i sommar med älsklingen i lugn och ro men då måste hon ju kunna somna om utan tutt. Jaja, vi får väl se. Högst troligt är jag för lat, jag gillar ju som sagt att sova ;) Nån gång slutar hon väl amma, det är ju så pass kort tid ändå och 99% av tiden är det bara mysigt :)
 
Julia ritade sin första egna teckning idag på biblioteket för övrigt! :) Ett riktigt konstverk ;) :
 

Om

Min profilbild

Sarah Stål

Har tillsammans med min älskade make Tomas världens finaste dotter som heter Julia! Hon föddes 130207 kl 13.01 ♥ Arbetar som sjuksköterska inom Barn och Ungdomspsykiatrin. Världens absolut bästa jobb!!

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela