Bäst!

Publicerad 2014-08-29 20:41:28 i Livet som mamma ☀,

Långpratat med "min" fina personal idag. Får höra så mycket fint nu! Att få höra att en är den bästa sjuksköterskan de nånsin har haft - det är nog den finaste komplimang jag fått! Att en alltid är tillgänglig, förstående, kunnig och förtroendeingivande - jag har inte ord att uttrycka min tacksamhet! Har världens bästa personal, helt jäkla klart!! Det är synd att det inte är ni som bestämmer min framtid. Synd att inte mina kollegor får bestämma heller. Eller mina brukare. Eller chefen på boendet. Eller vår läkare... Alla vill ha mig kvar. Men vad ska man göra liksom...:/ Det är bara att gå vidare mot nya utmaningar och se glad ut om 3 veckor! Men jag kommer sakna halvt ihjäl mig, den saken är klar! ♥

 

 
Väl hemma så flög det en liten tjej på mig som vanligt :) Underbart! Vid 17 åkte vi iväg och skrev på kontraktet till lägenheten och lämnade över nycklarna så nu är den borta ur vår ägo för alltid! Känns lite konstigt men skönt att ha det ur världen! :) Efter det så hängde jag och Julia tvätt och Tomas lagade mat, Flygande Jacob! Så sjukt gott! :D
 
 
Jullan hade svårt att komma till ro sen när jag skulle natta henne, en fis på tvären verkade det som för när jag la upp henne på min mage så la hon av en prutt och sen somnade hon ♥ Låg kvar en stund extra och bara mös, det var så länge sen som hon somnade på min mage sådär :) Min älskade lilla fis, när blev du så stor!? 
 
 

Kräftis!

Publicerad 2014-08-28 20:20:37 i Livet som mamma ☀,

Körig dag på jobbet idag minst sagt! Slutade med att jag fick ringa 112 för första gången i mitt liv. Hoppas allt går bra iaf.
 
När jag kom hem så gjorde vi i ordning för kräftskiva/surströmmingsskiva! :) Min mormor, farfar och morbror kom hit och åt med oss :) Julia ville inte alls vara med ute och jag tror absolut det berodde på stanken från äckelfisken ;) Så vi fick äta i omgångar, haha. Hon ville gå ut ibland men så fort vi gick ut blev hon arg xD haha. Förstår henne, luktar verkligen helvete! Jag åt givetvis endast kräftor ;)
 
 
Fick denna bild skickad till mig när jag var på jobbet :) Man blir alltid glad när man får en bild hemifrån! :)

Om

Min profilbild

Sarah Stål

Har tillsammans med min älskade make Tomas världens finaste dotter som heter Julia! Hon föddes 130207 kl 13.01 ♥ Arbetar som sjuksköterska inom Barn och Ungdomspsykiatrin. Världens absolut bästa jobb!!

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela