Sovvägran deluxe

Publicerad 2013-10-31 10:58:51 i Livet som mamma ☀,

Fick sällskap av Hanna igår eftermiddag när man var gräsänka, mycket trevligt! :) Vi gofikade och pratade och Julia höll låda förstås ;) Sen var hon skitledsen i typ 45 min ett tag på kvällen, hon hade bara lyckats sova i en halvtimme fast hon var jättetrött men till slut la hon jordens bajsblöja så det var väl därför ;) Nu har hon också skrikit i 45 minuter så när jag ska bort på fredag kväll har jag MINST 1,5 timmars skrik till godo innan jag rings hem! PUNKT! ;)
Hon vägrar sova nu. Stenvägrar. Men vägrar vara vaken också. Skitakul. Sen ska jag fortsätta städa och ta hand om tvätten när (om) hon somnar. Lovar hon kommer vakna efter tio minuter när jag väl fått henne att sova....-_-

Blä på mig själv

Publicerad 2013-10-30 10:51:55 i Livet som mamma ☀,

Igår var vi hem till svärmor och blev bjudna på mat, mycket trevligt! :) Flygande Jacob bjöds det på, så läskigt gott det alltså! ;) Haha. Julia fick torsk med potatis och morötter, hon verkade gilla det också ;) Men ungen älskar ju fisk så jag är inte särskilt förvånad! All fisk säger typ slurp och så är det slut ;) Bra det tycker jag, jag älskar också fisk ;) Sen bjöds det på både godis och fika men nä, nu har jag blivit så tjock igen så nu får det fan vara nog :D Åt en banan ;) Haha. Vet inte varför jag håller på som jag gör, pendlar typ 4 kg upp och ner hela tiden... Går ner några kilo - folk säger att jag blivit smal - känner mig duktig - nog är jag värd lite godis - lite blir mycket - vips så är kilona tillbaka! Pucko. Äh, nu får det vara nog. No more godis, chips, snacks, nötter, bullar, fika, whatever tills jag kommit dit jag vill. Jag mår ju ändå bäst utan och dessutom är både vindruvor och satsumas egentligen godare :D Haha. Jaja, undrar hur många gånger jag bestämt mig för att låta bli.........;) Vi får väl se hur det går  den här gången ;) Minsta lilla socker som kommer i mig triggar ju igång sockerberoendet och så får man kämpa som attan för att komma ur det igen. Så jag fattar inte varför jag äter skiten när jag inte kan hantera det ;)
 
 
 
Idag blir det gym själv för första gången eftersom Carro är sjuk :O Läskigt ;) Haha. Ska nog klara mig :) Tråkigt som fan dock eftersom vi hade planerat tacomyskväll efteråt eftersom Tomas ändå ska hem till Oskar idag. Trist! Jag får klura på nåt annat att göra helt enkelt! :) Ska nog hitta på nåt ;)

Om

Min profilbild

Sarah Stål

Har tillsammans med min älskade make Tomas världens finaste dotter som heter Julia! Hon föddes 130207 kl 13.01 ♥ Arbetar som sjuksköterska inom Barn och Ungdomspsykiatrin. Världens absolut bästa jobb!!

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela