Lördag

Publicerad 2013-11-30 17:34:31 i Livet som mamma ☀,

Bra dag so far! :) Vi vaknade halv tio och gjorde oss klara och gick hem till järnkrokarna :) Verkligen riktigt glad över att vi fått närmare kontakt igen, superkul! :) Där röjde vi järnet as usual tills Tomas vaknade och kom och hämtade upp oss för att åka in till svärfar :) Först gick vi en sväng på stan och Julia blev bortskämd av farfar sin med 3 bodys och 2 byxor, bla den fina bamsebodyn jag la ut bild på för ett tag sen! :) Tack ♥ Sen blev det mat på mexikanska restaurangen (redan glömt namnet!) och nu sitter vi hemma hos svärfar och tar det lugnt bara medans Julia sover :)

Jag älskar dig! ♥

Publicerad 2013-11-30 11:09:00 i Livet som mamma ☀,

Jag hoppas att du känner hur mycket jag älskar dig. Hur lycklig du gör mig bara du möter min blick. Att vakna intill dig varje morgon är som att vinna högsta vinsten på lotto, vareviga dag. Hela jag blir helt varm när jag tänker på dig och på vår framtid vi ska bygga upp tillsammans. Jag är så otroligt tacksam för att jag har dig så jag kan inte förklara det i ord. Du (och vår dotter såklart) är det bästa som någonsin har hänt mig. Jag skulle aldrig kunna önska mig ett bättre liv än det jag har med dig. Du ÄR mitt liv. Nu och föralltid 
 
Happiness is wherever I'm with you ♥
 
 
 

Black Friday

Publicerad 2013-11-29 23:02:14 i Livet som mamma ☀,

Idag har det inte direkt hänt så mycket ;) Ute och gått med Jullan på förmiddagen, varit på gymmet, hämtat ut och hängt upp förstoringarna, spelat På Spåret med älskling (Vi var bara en poäng efter vinnarna! ;) Egentligen skulle vi vunnit med en poäng med var typ en halv sekund för sen att dra i nödbromsen på första resan så fick bara 4 poäng istället för 6. Ja vi är nördar! :D) och allmänt lekt och busat med min goa lilla familj :) Nu sover mina båda hjärtan och jag får min sedvanliga ensamtid framför datorn :) Sitter här mellan 22.30-01 ungefär på kvällarna när Tomas jobbar natt ;) Älskade fiberbredband! ;D Haha.
 
Imorgon blir det lek med Järnkrokarna på förmiddagen och sen besök hos svärfar på eftermiddagen! :) Blir en fin dag, det hör väl jag det! 
 
När pappa matar... ;) Hihi 
Vårt yrväder 

Om

Min profilbild

Sarah Stål

Har tillsammans med min älskade make Tomas världens finaste dotter som heter Julia! Hon föddes 130207 kl 13.01 ♥ Arbetar som sjuksköterska inom Barn och Ungdomspsykiatrin. Världens absolut bästa jobb!!

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela