Mormor Titti!

Publicerad 2013-03-31 21:38:06 i

Hehe min mormor tycker gammelmormor låter så gammalt (jag tycker det låter underbart jag men ;D) så hon går under namnet mormor Titti ;) Inte för att hon heter nånting i närheten av Titti (hon heter Elisabet :)) utan för att när jag var liten kallade jag henne för Titti och inte för mormor för hon lekte alltid tittut med mig :D Så när jag såg henne ropade jag "titti titti" :D hehe. Så mormor Titti blev det nu ;) Ja där blev man ju utfodrad för en vecka framåt (as usual :D) men nu är det slut på påskandet så tillbaka till nygamla vanorna igen :) Lär ju vara plus på den däringa vågen imorgon men sånt är livet ;) Vill kunna leva ett vanligt liv som sagt och till det hör ju god mat och lite götta på påsken :)

Skruttan sov aplänge i min mammas famn när vi var hos min mormor, gick fyra timmar mellan amningarna!! Det är ovanligt länge för denna hungriga tjockis ;) Sen åt hon som om hon aldrig skulle få mat igen! ;) Hehe. Nu ligger hon på mitt bröst och sover lite och bökar lite om vartannat, är nog lite körigt i magen på lillfisan min tror jag! Jag ska se lite mer Vänner och sen blir det sängen :)Om

Min profilbild

Sarah Stål

Har tillsammans med min älskade make Tomas världens finaste dotter som heter Julia! Hon föddes 130207 kl 13.01 ♥ Arbetar som sjuksköterska inom Barn och Ungdomspsykiatrin. Världens absolut bästa jobb!!

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela