Stugan, rör och nycklar

Publicerad 2013-07-31 18:06:38 i Livet som mamma ☀,

For ut till stugan ändå, fast solen försvann ;) Fick åka förbi Hedlunds rör också och köpa nån grej som gått sönder i stugan som pappa skulle laga ;) Och så passade vi på att lämna in nycklarna till gamla lgh så nu är vi av med det! Min nyckelknippa vart väldigt tom! Skönt! ;) Nu är jag ute och går i skogen med en sovande skrutt ♥ Sen blir det grillmys med sambo, mamma, pappa och syster ♡ Och lillskrutt förstås ;)Imorgon har jag och Tomas bokat biobiljetter! Första gången på väldigt länge vi gör nånting bara vi två (förutom att bära flyttlådor och flyttstäda men det räknas inte ;))! Ska bli så mysigt! ♡

Död

Publicerad 2013-07-31 11:39:49 i Livet som mamma ☀,

Tro fan de körde backintervaller med oss igår igen! Benen var ju alldeles stumma och än värre är det ju idag! Gått en sväng nu på fm med karl och barn iaf och nu sitter vi och solar i mamma och pappas trädgård och väntar på ikealeverans igen. Några luckor var ju skadade sist så ska få dom nya nu. Hade hellre vart i stugan men vad gör man inte ;) Ikea borde kompensera mig för en missad stugdag!! ;)

Äntligen!

Publicerad 2013-07-30 15:43:41 i Livet som mamma ☀,

Äntligen har jag låst dörren och stängt grinden för sista gången på Klövjestigen!!! Kan inte förklara med ord hur äckligt skönt det känns att äntligen vara av med skiten. Nu är det bara sista finliret kvar i vår nya lägenhet, sen kan vi äntligen lämna flyttstöket bakom oss! Fan vilken tid det tar att flytta när man gör allting själv alltså. Har massa nu att städa undan men vi orkar fan inget mer. Helt slut båda två, sitter typ och glor i soffan. Barnet är kidnappat av sin mormor också så just nu kan vi bara andas. Får ta i itu med det när vi fått orken tillbaka ;)Nu är bara frågan hur jag ska orka med en fotbollsträning på detta!? ;)

Om

Min profilbild

Sarah Stål

Har tillsammans med min älskade make Tomas världens finaste dotter som heter Julia! Hon föddes 130207 kl 13.01 ♥ Arbetar som sjuksköterska inom Barn och Ungdomspsykiatrin. Världens absolut bästa jobb!!

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela